Bianca Drăgușanu va avea o surpriză! Cât de bogat este, de fapt, Gabi Bădălău

Publicat: 03/03/2021 | 23:22

Relația dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău a fost în lumina reflectoarelor în ultima vreme. Fostul soț al Claudiei Pătrășcanu și blondina au fost în numeroase vacanțe luxoase, iar mulți s-au întrebat ce avere are noul iubit al Biancăi și cum reușește să îi susțină cerințele vedetei.

După relația cu Alex Bodi, Bianca Drăgușanu a trecut la un alt partener cu renume din showbiz-ul românesc. Vedeta s-a cuplat cu Gabi Bădălău, fiul senatorului Niculae Bădălu. Relația a debutat cu vacanțe exotice, bolizi de lux și cadouri scumpe, așa că mulți s-au întrebat ce avere are Gabi Bădălău. (CITEȘTE ȘI: BIANCA DRĂGUȘANU S-A FILMAT COMPLET GOALĂ ÎN CADĂ, IAR ALĂTURI AVEA BUCHETUL IMENS DE TRANDAFIRI DE LA GABI BĂDĂLĂU. MESAJELE CU SUBÎNȚELES POSTATE | VIDEO)

Cât de bogat este, de fapt, Gabi Bădălău

Spre surprindere tuturor, se pare că Gabi Bădălău nu are absolut nimic. Acesta este întreținut de părinți, iar banii pe care îi sparge vin din averea tatălui său, senatorul Niculae Bădălău. Așadar, vacanțele și toate lucrurile de care Bianca Drăgușanu s-a bucurat au fost finanțate, în fapt, din banii senatorului PSD.

Deși Gabi Bădălău nu are nimic, familia lui se poate lăuda cu o avere impresionantă. Potrivit ultimei declarații de avere a lui Niculae Bădălău, senatorul PSD deține, împreună cu soția sa, Rodica, o casă de locuit de 863 mp, în Bolintin Vale și una de vacanță, de 441 mp, în Ogrezeni, Giurgiu. De asemenea, senatorul e proprietarul mai multor terenuri. (VEZI ȘI: BIANCA DRĂGUȘANU A DAT CĂRȚILE PE FAȚĂ! CE A SPUS DESPRE RELAȚIA CU GABI BĂDĂLĂU: „O SĂ-ȚI EXPLIC DE CE AM AJUNS ACOLO”)

În ceea ce privește bunurile, senatorul PSD a declarat că nu are nicio mașină, însă deține în schimb o motociletă Yamaha. Însă atunci când vine vorba de bijuterii, senatorul are cu ce se lăuda. Acesta deține bijuterii de aur alb și galben, dar și diamante, în valoare de 25.000 de euro, precum și tablouri în valoare de 12.000 de euro, potrivit voceabanilor.ro.

Pe lângă toate acesta, conform documentului, senatorul PSD mai are și mai multe conturi, atât în valută cât și în lei, în care are 35.000 de euro, 5.000 de dolari și 93.000 de lei.