Bianca Drăgușanu, un nou atac la adresa lui Alex Bodi: “Sunt divorțată, sunt foarte împlinit, sunt adorată”

Publicat: 08/03/2021 | 16:52

Bianca Drăgușanu a lansat un nou atac la adresa fostului soț în cadrul unui interviu oferit de curând. Afacerista a subliniat că divorțul de Alex Bodi i-a adus liniște, echilibru și fericire în suflet, dar și în jurul ei. În plus, fosta prezentatoare a mărturisit indirect că este împlinită în povestea de iubire pe care o trăiește alături de Gabi Bădălău și se simte adorată de controversatul afacerist.

Bianca Drăgușanu, un nou atac la adresa fostului soț, Alex Bodi

Creatoarea de modă a vorbit în timplu declarațiilor și cât de important este ca un om să se iubească pe el însuși în viață și a subliniat că își expune aproape 70% din viața personală pe social media. Ea a pus punct relației cu Alex Bodi în urmă cu mai bine de patru luni, iar actele de divorț le-au semnat în primăvara anului trecut.

“Anul ăsta sunt și divorțată, sunt foarte bine, sunt fericită, sunt foarte împlinită, sunt răsfățată, sunt iubită și adorată. Expun cam 70% din ce fac pe Instagram. Eu sunt iubită și răsfățată. Eu iubesc cam tot ce mă înconjoară. Important este ca tu să te iubești pe tine în primul rând. Eu mă iubesc în primul rând pe mine, așa că cred că merit cadouri multe. Nu mă ascund după deget, prietenii mei știu exact ce îmi trebuie și ce trebuie să îmi cumpere. Vreau un cadou simbolic, vreau ceva, un parfum personalizat”, a dezvăluit Bianca Drăgușanu în cadrul interviului oferit jurnalistei Mădălina Bălan de la Antena Stars.

În weekend, diva și-a sărbătorit ziua de naștere într-un club din Capitală, iar alături i-a fost atât Gabi Bădălău, dar și prietenii apropiați.

Bianca Drăgușanu a împlit vârsta de 39 de ani sâmbătă, 6 martie 2021 © captură video Antena Stars
Bianca Drăgușanu a împlit vârsta de 39 de ani sâmbătă, 6 martie 2021 © captură video Antena Stars

Nu rata: Ce mesaj i-a transmis Bianca Drăgușanu lui Alex Bodi, de ziua ei: “Este de cascadorii râsului”

Alex Bodi, dat în judecată de Bianca Drăgușanu

Bianca Drăgușanu a depus o plângere penală împotriva lui Alex Bodi la finalul anului trecut; într-un interviu acordat la “Xtra Night Show”, fosta prezentatoare a precizat că a fost de multe ori bătută de fostul soț și chiar șantajată cu imaginile pe care le-a imortalizat în urma episoadelor violente. Cei doi au divorțat la notar pe 10 martie 2020, însă, după separarea oficială, ei și-au reluat relația, iar în urmă cu patru luni, ea a anunțat indirect că povestea lor de iubire s-a încheiat.

Citește și: Se mută Bianca Drăgușanu definitiv în Dubai? “Lucrurile pe care le fac sunt mult mai apreciate acolo”