Bianca Drăgușanu, tratată ca o prințesă de Alex Bodi! Ce gest a făcut afaceristul pentru superba blondină

Publicat: 28/03/2020 | 13:24

La doar două săptămâni de la divorț, Alex Bodi și Bianca Drăgușanu au decis, de comun acord, să își mai acorde o șansă. Cei doi s-au mutat, din nou, împreună, iar omul de afaceri este schimbat total și face tot posibilul să o mulțumească, din toate punctele de vedere, pe superba blondină.

(CITEȘTE ȘI: CE FĂCEAU, DE FAPT, BIANCA DRĂGUŞANU ŞI ALEX BODI ÎN TIMP CE SE CERTAU LA TV)

Zilele trecute, Biancăi Drăgușanu i s-a făcut poftă de mai multe preparate pe care obișnuia să le guste într-un restaurant de lux. Cum localurile sunt închise, dar, totuși, livrează la domiciliu, Alex Bodi a găsit rapid soluția. A pus mâna pe telefon, iar în doar câteva minute, la poarta vilei a sosit comanda.

Îmbrăcat lejer, Alex Bodi a ieșit în papuci să ridice pachețelul, după care s-a retras în casă, unde Bianca Drăgușanu îl aștepta ca pe pâinea caldă. Surprinzător, blondina a plecat, la câteva minute, cu comanda, nu a împărțit-o deloc cu iubitul ei, potrivit spynews.ro. Afaceristul, cu siguranță, nu s-a supărat, ba din contră. A fost, cel mai probabil, mulțumit că i-a făcut pe plac partenerei sale.

(VEZI ȘI: CE S-A ÎNTÂMPLAT ÎN SPATELE UȘILOR ÎNCHISE DE LA JUDECĂTORIE)

Împăcarea a venit la pachet cu un contract de confidențialitate

De precizat că singura condiție pe care Bianca Drăgușanu a impus-o pentru a accepta împăcarea cu Alex Bodi a fost aceea de a semna un contract de confidențialitate. Conform acestuia, indiferent de discuții, certuri, separări, niciunul nu are voie să vorbească în public despre celălalt. Mai mult, potrivit contractului, cel care greșește în relație trebuie să plătească.