Bianca Drăgușanu, surpriză romantică din partea lui Alex Bodi?! A dezvăluit totul, furioasă și dezamăgită

Publicat: 13/06/2020 | 17:33

Bianca Drăgușanu a dat Bucureștiul pentru Mamaia în acest weekend! Iar la câteva ore după ce a ajuns pe litoralul Mării Negre, fosta prezentatoare a avut parte de o surpriză romantică. Mulți dintre cei care au văzut imaginile sunt convinși că darul a venit partea lui Alex Bodi. Vedeta a făcut publice două filmări, iar într-una dintre ele se observă că este furioasă și dezamăgită după ce a primit cadoul.

Citește și: Andrew Tate, reținut într-un dosar pentru omor și trafic de droguri. Primele declarații ale fostului “cumnat” al Biancăi Drăgușanu

Bianca Drăgușanu, surpriză romantică din partea lui Alex Bodi?!

Fosta moderatoare a emisiunii “Te vreau de la mine” și-a luat două dintre prietenele apropiate și a plecat cu ele într-o escapadă pe litoralul românesc. Ele au ajuns ieri după-amiază, exact la apus… ca să admire spectacolul pus în scenă de Soare pe plajele din Mamaia. Spre seară, chiar înainte să iasă la una dintre terasele de lux din stațiunea milionarilor, Bianca Drăgușanu a primit un buchet uriaș cu trandafiri roșii. Vestea i-a fost dată de una dintre amicele sale.

“Bianca! Vino, Bianca, să vezi ceva frumos!”, i-a spus bruneta în timp ce diva se apropia de ea și filma.

“Așa ceva?!?”, a reacționat Bianca Drăgușanu.

“Uite ce ai primit, baby!”, i-a mai zis bucuroasă prietena sa.

“Ce mi-ai cumpărat?”, a întrebat fosta prezentatoare de la Kanal D.

“Nu cred că ți l-am cumpărat eu. Superb! Very nice (n.r.: foarte frumos)!”, i-a mărturisit bruneta.

Ulterior, Bianca Drăgușanu a citit biletul care se afla deasupra trandafirilor și a spus: “Huh! Impresionant”. În tonul folosit când a făcut această afirmație s-au simțit atât furia, cât și dezamăgirea. Pe micuța felicitare pusă în buchetul impresionant a fost notat mesajul: “Sunset is always magic with you (Apusul este întotdeauna magic cu tine)!”. Coincidență sau nu… cu câteva ore înainte, vedeta a publicat următorul gând pe una dintre înregistrările făcute pe plajă: “Sunset is always magic (n.r.: Apusul este întotdeauna magic)!”. Chiar dacă nu a confirmat că e primit de la fostul soț cadoul, mulți dintre apropiați și fani sunt convinși că Alex Bodi i-a trimis în camera de hotel buchetul de trandafiri splendid. Un lucru este sigur însă… azi, când s-a întors de la plajă, afacerista încă avea în balconul apartamentului în care s-a cazat darul misterios… Rămâne de văzut dacă acești trandafiri vor avea sau nu soarta celor albi, cărora diva le-a dat foc recent.

Descoperă și: Bianca Drăguşanu, prima reacţie după ce a văzut poza cu Daria Radionova şi Alex Bodi împreună: “Sunt ambiţioasă…”

Bianca Drăgușanu a făcut senzație pe plajă cu costumul ei de baie minuscul, după cum puteți vedea în galeria foto a articolului.

Află și: Alex Bodi, mesaj tranșant despre mariajul alături de Bianca Drăgușanu. Ce a putut să spună despre fosta lui soție

Bianca Drăgușanu a trecut prin două mariaje eşuate

Bianca Drăguşanu s-a născut pe 6 martie 1982 în Hunedoara. Ea şi Victor Slav s-au cununat civil pe 6 septembrie 2013, la Starea Civilă a Sectorului 3 din Bucureşti. Nunta au făcut-o pe 29 septembrie 2013, iar naşi au fost Nicoleta Luciu şi soţul ei, Zsolt Csergo. La câteva luni după ce au devenit soţ şi soţie, în 2014, au divorţat.

Descoperă și: Victor Slav a dezvăluit cum erau partidele de amor cu Bianca Drăgușanu: “Ca să facem sex, trebuia să…”

Ulterior, Bianca Drăgușanu și Victor Slav şi-au reluat relaţia în secret, după care blonda a făcut totul public. Vedeta i-a dăruit o fiică prezentatorului TV. Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016. Bianca Drăgușanu are un atelier de croitorie, de unde ies adevărate capodopere vestimentare. La sfârșitul lunii iulie 2018, vedeta și-a încheiat colaborarea cu postul de televiziune Kanal D, unde a moderat emisiunea “Te vreau lângă mine”. La acel moment, ea a fost înlocuită cu Andreea Mantea.

Bianca Drăgușanu s-a căsătorit civil cu afaceristul extravagant din Mediaș pe 1 august 2019, iar ceremonia a fost organizată în mare secret – părinții vedetei nu știau nimic despre planurile sale. Fosta prezentatoare de la Kanal D a divorțat de Alex Bodi la notar pe 10 martie 2020.