Bianca Drăgușanu, snopită în bătaie de Alex Bodi: ”Să vedem ce spun autoritățile despre bărbăția ta”

Publicat: 14/03/2020 | 14:49

Bianca Drăgușanu a fost snopită în bătaie de Alex Bodi. Vedeta a publicat o fotografie în care apărea vânătă la ochi.

Securea Războiului dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi este departe de a fi îngropată. Au divorțat, cu scandal, la notar, iar apoi au urmat o serie de declarații acide din partea amândurora. După seara petrecută alături de Victor Slav și fetița lor, Bianca Drăgușanu i-a transmis un mesaj obscen lui Alex Bodi. (CITEȘTE ȘI: DEZVĂLUIREA MOMENTULUI ÎN SHOWBIZ. BIANCA DRĂGUȘANU ȘI ALEX BODI AU SEMNAT UN CONTRACT PRENUPȚIAL ÎNAINTE DE CĂSĂTORIE)

Vedeta și-a schimbat profilul de la WhatsApp și a publicat un filmuleț în care îi arăta un semn obscen fostului ei soț. Mai mult decât atât, Bianca a scris și un mesaj cu subînțeles, tot la adresa lui Alex Bodi: ”Ce-am avut și ce-am pierdut”. Afaceristul n-a stat pe gânduri și i-a dat o replică acidă fostei sale soții: ”Greșit! Ce ai fost și ce ai rămas!”.

După postarea făcută de Alex Bodi, Bianca Drăgușanu a publicat un screenshot dintr-o conversație pe care o avea cu un apropiat. Acolo apărea și o fotografie în care era desfigurată și vânătă la ochi, în urma bătăilor primite de la fostul ei soț.

Bianca a făcut publică imaginea și i-a dat replică lui Alex Bodi: ”Cu asta am rămas! Dar m-am vindecat! Să vedem ce spun autoritățile despre ”bărbăția”ta”.

Bianca Drăgușanu, desfigurată în urma bătăilor primite de la Alex Bodi