Bianca Drăgușanu și soțul, Revelion cu pene și măști în Alpii Francezi

Publicat: 03/01/2020 | 09:36

Bianca Drăgușanu și partenerul de viață au avut parte de distracție la superlativ în Alpii Francezi, acolo unde au petrecut un Revelion de pomină. Amintirile ceva mai neplăcute din trecutul apropiat al celor doi au fost date uitării, iar relația dintre ei pare a fi incandescentă. 

Cuplul a decis să petreacă sfârșitul de an într-o stațiune exclusivistă – Courchevel -, recunoscută pentru turiștii cu faimă și conturi ”grasde” care vin pentru a se relaxa. Partenerul de viață al Biancăi s-a aflat la volanul bolidului de lux cu care au ajuns în stațiune, la aproape 2000 de metri, iar la destinație s-a putut observa, cu ușurință, că între Bianca și soțul său nu mai există nicio… asperitate conjugală. Sunt ca doi porumbei, cum se spune, iar împăcarea este mai dulce ca niciodată. În ceea ce privește noaptea de Revelion, Bianca și soțul său au participat la o petrecere tematică. Sexy-blondina a ales o mască venețiană, cu pene negre, iar afaceristul… un coif de indian.

Bianca, imagine ”hot” în dormitor, alături de partenerul de viață

S-au împăcat înaintea pronunțării divorțului, iar Bianca Drăgușanu și partenerul de viață sunt acum nedespărțiți. Diva îl însoțește la întâlnirile de afaceri, ies împreună la restaurante de lux, se antrenează, împreună, la sală la sală și… trăiesc momente de pasiune nestăvilită în dormitorul conjugal. Bianca și soțul s-au fotografiat în intimitate, iar mulți dintre internauții care au văzu imaginea fierbinte sunt convinși că aceasta ar fi fost realizată chiar… după o partidă de amor. După cum se poate observa în fotografie, Bianca poartă una dintre cămășile albe ale partnerului ei de viață, care este deschisă pe piept, însă, fiindcă soțul stă în fața divei, acesteia nu i se văd sânii.