Bianca Drăgușanu și soțul ei, cadou de lux pentru Cătălin Botezatu! Ce i-a scris vedeta pe cutia în care era darul pentru designer

Publicat: 06/12/2019 | 13:13

Bianca Drăgușanu și soțul ei s-au numărat printre invitații celebri de la petrecerea organizată de Cătălin Botezatu cu ocazia zilei sale de naștere. Designerul a primit un cadou de lux din partea controversatului cuplu, iar, în prezent, el se află în Dubai, după ce a ales să-și dăruiască o vacanță pe meleaguri mult mai calde și mai însorite decât cele din România. Fosta prezentatoare TV a făcut dezvăluiri despre darul pe care i l-a oferit celebrului creator de modă.

Citește și: Avem topul celor mai scurte fuste din showbiz! Ce loc ocupă Bianca Drăgușanu, Andreea Marin sau Oana Zăvoranu

Bianca Drăgușanu și soțul ei, cadou de lux pentru Cătălin Botezatu

Cătălin Botezatu a împlinit 53 de ani în urmă cu trei zile, iar petrecerea organizată de ziua lui de naștere a fost pur și simplu spectaculoasă… Aceasta a avut loc în noaptea de 4 spre 5 decembrie, iar printre invitații de seamă s-au numărat: Ilinca Vandici, Raluca Bădulescu, Maurice Munteanu, Oana Roman, Bianca Drăgușanu și soțul său.

“I-am invitat împreună, noi ne avem foarte bine, indiferent cu cine ar fi Bianca, îi respect iubitul, soțul. Alex Bodi s-a comportat ireproșabil. Ne știm, el este client fidel al magazinului meu. Este un băiat educat, extraordinar, cu bun simț. Nu știu ce se întâmplă între ei și nu mă implic, fiecare știe ce are acasă”, a declarat Cătălin Botezatu, potrivit VIVA!.

Lidia Buble s-a numărat printre artiștii care au încins atmosfera în clubul de fițe în care designerul și-a serbat ziua. Înainte să ajungă la petrecere, Bianca Drăgușanu a dezvăluit că i-a luat un cadou de lux creatorului de modă. Pe punga portocalie, legată cu un şnur negru pe care era imprimat numele firmei Hermes, vedeta și-a scris numele din buletin: “Bodi Bianca” și a desenat o coroană de rege stilizată. Ulterior, Cătălin Botezatu, supranumit Regele de apropiați, a mărturisit că înăuntru a fost o eșarfă. Un astfel de obiect vestimentar de la Hermes poate să coste aproape 8.000 de euro și toată lumea știe că atât Bianca Drăgușanu, cât și partenerul ei de viață nu se uită la bani atunci când fac daruri prietenilor.

Citește și: Bianca Drăgușanu și-a făcut mama să plângă chiar de ziua ei. Ce surpriză i-a făcut fosta vedetă de la Kanal D

Cătălin Botezatu, vacanță în Dubai după petrecerea de ziua lui

În urmă cu câteva ore, celebrul designer român a ajuns în Dubai, unde s-a cazat la un hotel de cinci stele. Ajuns în apartamentul luxos, Cătălin Botezatu a filmat cum arată, dar mai ales ce surprize i-au pregătit patronii hotelului renumit în care se află. Unul dintre cadourile primite este un tort superb pe care se află emblema Medusei aleasă de Gianni Versace și care a devenit un motiv iconic în modă, pentru că evocă autoritate, atractivitate şi fascinaţie fatală, trei atribute de bază ale Medusei.

“Nu pot să cred! Mi-au făcut un tort de ziua mea! Mulțumesc! Mulțumesc, Ionela. Vă multumesc, Versace – mulțumesc. Ce fain, tort cu sigla cu Medusa. Super cool! Aș vrea să-l iau acasă”, a afirmat designerul râzând.

Într-un interviu mai vechi, Donatella Versace a spus că atunci când l-a întrebat pe Gianni Versace de ce a ales capul Medusei, el a răspuns că s-a gândit că: “oricine se îndrăgosteşte de Medusa, nu mai poate fugi de ea”.