Bianca Drăgușanu și soțul, declarații despre primul copil al cuplului: ”Ne dorim amândoi…”

Publicat: 08/01/2020 | 09:14

Bianca Drăgușanu și soțul său au petrecut un sfârșit de an extraordinar, iar s-a întâmplat după ce relația dintre ei a fost pus, de foarte multe ori, sub semnul întrebării. E drept că și ei au ”dat apă la moară” tutror speculațiilor, apărând certuri, scena șocante, declarații despre divorț și împăcări-surpriză, însă, până la urmă, totul pare a se fi încheiat cu bine.

Povestea merge mai departe, iar acum apare în scenariu și o eventuală sarcină a sexy-blondinei. Bianca și partenerul său de viață își doresc un copil, însă diva mărturisește că asta se va întâmpla ”când o vrea Dumnezeu”.

”Acum vreo trei săptămâni mi-a făcut cadou un urs, de vreo doi metri, roz. Da, l-am certat şi i-am zis că ce fac cu ăsta. Mai bine îmi dădeai un plic pe care scrie urs, îmi puneai o inimioară şi îmi scriai te iubesc. Este mic şi din suflet, de care o să ne bucurăm amândoi. Ne dorim amândoi, dacă o vrea Dumnezeu se va întâmpla”, a mărturisit Bianca Drăgușanu, potrivit informațiilor funizate de spynews.ro.

Bianca Drăgușanu: ”Ne dorim amândoi, dacă o vrea Dumnezeu se va întâmpla…”

Soțul Biancăi: ”Se transformă dragonul…”

La rândul său, omul de afaceri a declarat că fanii vor afla totul, atunci când sarcina Biancăi va deveni realitate. Și a anunțat că, tocmai de aceea, nu vor exista zvonuri în showbiz. ”Nu vor fi doar zvonuri. Când se va întâmpla, o să ştiţi, cu siguranţă. Se transformă dragonul şi o să observaţi”, a spus și soțul Biancăi.

Cum lucrurile par a fi intrat pe un făgaș normal, în ceea ce privește relația dintre cei doi, lumea mondenă freamătă, fiindcă un copil al cuplului ar confirma axioma conform căreia împăcarea este mai dulce ca niciodată. La ”bursa zvonurilor” există, însă, și opinii conform cărora, mai devreme sau mai târziu, tensiunile conjugal vor izbucni din nou între Bianca și soțul său, amândoi fiind ”pietre tari”. Însă doar viitorul – mai mult sau mai puțin îndepărta – va confirma sau infirma aceste păreri, firește.