Bianca Drăgușanu și Oana Zăvoranu și-au declarat război! Cele două dive s-au certat ca la ușa cortului și și-au aruncat vorbe grele

Publicat: 09/12/2020 | 11:49

Bianca Drăgușanu și Oana Zăvoranu și-au declarat război! Cele două dive s-au certat ca la ușa cortului pe Instagram, iar fanii au rămas mască când au văzut ce orbe grele și-au aruncat.

Oana Zăvoranu este de neoprit! Vedeta continuă seria atacurilor la adresa vedetelor din showbiz-ul românesc. Iar mai nou… în vizorul ei a intrat și Bianca Drăgușanu. Ei bine, dacă toată lumea credea că cele două sunt prietene după ce au luat masa împreună și au ieșit să se distreze în club, pe vremea în care blondina era într-o relație cu Alex Bodi… adevărul este altul!

După ce Zăvo a criticat-o pe Bianca, fosta iubită a lui Alex Bodi a răbufnit. Blondina a mărturisit că are conversații cu Oana, în care ea o lăuda în fel și chip și a numit-o ”perversă”. Ulterior, bruneta a scos armele și a ieșit la atac în mediul online. Oana Zăvoranu a făcut-o praf pe Bianca, iar seria vorbelor grele a continuat până târziu în noapte.

Limbajul celor două i-a uimit pe fani. Oana Zăvoranu și Bianca Drăgușanu s-au certat ca la ușa cortului și ambele și-au reproșat lucruri din trecut! Oana S-a legat de aspectul fizic al Biancăi, iar blondina a adus în prim-plan infidelitatea brunetei, din timpul căsniciei sale cu Pepe.

Bianca Drăgușanu și Oana Zăvoranu s-au certat ca la ușa cortului

Oana Zăvoranu are emisiune pe canalul său de Youtube

Oana Zăvoranu este gazda unui show. Este vorba despre o emisiune la care lucrează de ceva vreme, pe canalul ei de Youtube. Iar, în primul episod, în vizorul vedetei a fost nimeni alta decât… Oana Roman. Bruneta o face praf pe cea pe care o intitulează ”Peppa Pig” și, printre altele, face și o dezvăluire șocantă.

Potrivit ”queridei”, Oana Roman ar fi fost îndrăgostită, la un moment dat, de Pepe și… încă mai este. (CITEȘTE ȘI: OANA ZĂVORANU ȘI-A PUS FANII PE JAR! VEDETA S-A AFIȘAT CU PĂRȚILE INTIME LA VEDERE)

”O tocăm pe Peppa. Cu asta am ceva pentru că ea e supărată pe mine de când visa… că ea visează până când o să fie mai mare decât e… Ea o să viseze la Pepino pentru că eu, la un moment dat, am avut o treabă cu băiatul ăsta și ea de atunci nu mă înghite. Peppa, tu degeaba mi-ai dat mie block, pentru că e ca și cum tu ai fi pe pagina mea în mod curent pentru că lumea e atentă la tot ce faci ca să-mi dea motive de râs”, a spus Oana Zăvoranu.