Bianca Drăgușanu și Oana Zăvoranu, discuție spumoasă pe WhatsApp după ce s-au jignit ca la ușa cortului! În plus, Querida a răbufnit la adresa vedetelor care au decis să o dea în judecată | FOTO

Publicat: 14/12/2020 | 13:57

E oficial! Bianca Drăgușanu și Oana Zăvoranu au îngropat securea războiului… Querida a dezvăluit cum s-a desfășurat discuția spumoasă pe WhatsApp cu fosta prezentantoare. În plus, actrița a răbufnit la adresa vedetelor care au decis să o dea în judecată, după ce le-a criticat dur în repetate rânduri.

Bianca Drăgușanu și Oana Zăvoranu au făcut pace după ce și-au aruncat vorbe cu “greutate”

În urmă cu câteva zile, cele două dive s-au jignit ca la ușa cortului și, se pare că, în prezent, sunt sub “armistițiu”. Vestea a fost dată astăzi de Oana Zăvoranu, după ce a fost întrebată de un fac motivul pentru care s-au calmat spiritele între ea și Bianca Drăgușanu.

“Nimeni. Am vorbit pe WhatsApp  și am întrebat-o dacă e sigură că vrea o tăvăleală gravă cu mine?… A dat-o la pace, eu sunt sigură și bazată pe mine, nu există să ridice vreuna râtu’ la mine și să bat în retragere, că n-am frici sau angoase. Din contră, chiar…”, a declarat vedeta din serialul “Sacrificiul”, după cum puteți observa în poza din stânga colajului de mai jos.

Oana Zăvoranu a dezvăluit azi că a făcut pace cu Bianca Drăgușanu după ce au purtat o discuție serioasă pe WhatsApp © Instagram Stories & Facebook
Oana Zăvoranu a dezvăluit azi că a făcut pace cu Bianca Drăgușanu după ce au purtat o discuție serioasă pe WhatsApp © Instagram Stories & Facebook

Nu rata: Oana Zăvoranu, o nouă serie de jigniri la adresa lui Pepe și a soției sale, Raluca: “Marș la coteț, toți din familia asta «bună»”

Oana Zăvoranu, declarații acide după ce vedetele pe care le-a criticat au decis să o dea în judecată

Azi-noapte, la scurt timp după ce a aflat că Adelina Pestrițu, Oana Roman, Cristina Ich, Alina Ceușan, dar și alte vedete s-au aliat și o dau în judecată, Oana Zăvoranu a făcut declarații fulminante.

“Voiam să vă anunț că merg mai departe cu motoarele turate în lupta mea pentru adevăr și demascarea tuturor gloabelor care vă prostesc și vă iau banii la mișto pe ace, brice și carice. Bufeurile lor mă amuză și mă fac și mai vehementă în a-mi exercita dreptul la libera exprimare a adevărului față de oamenii care mă iubesc și mă apreciază pentru caracterul meu puternic și neînduplecat. (…)”, a scris actrița pe o imagine urcată pe Instagram Stories, pe care o găsiți în galeria foto a articolului.

Vezi și: Oana Zăvoranu a luat-o la bani mărunți și pe Andreea Bănică: “Tu nu ai probleme”

Într-o altă postare, Querida a mai menționat: “E panică mare că, odată cu demersul meu, încep oamenii să deschidă ochii și să se gândească mai bine pe ce vor să dea banii, pe cine iau ca model sau cât de legală e publicitatea lor mascată. Hai că am și eu avocați, nu e problemă. Când vreodată s-a speriat Oana Zăvoranu de muște care bâzâie sau lege. Eu am dus războaie mult mai grele și, pentru că adevărul m-a urmat în tot, am ieșit mereu victorioasă”.

În vârstă de 47 de ani, Oana Zăvoranu a pornit un război monstruos la adresa influencerițelor din România de câteva săptămâni bune; peste câteva zile, pe canalul ei de YouTube va apărea prima ediție a emisiunii sale în care a promis că va trata pe larg acest subiect.