Bianca Drăgușanu și Iulia Sălăgean, ipostaze +18 în dormitor!

Publicat: 24/04/2021 | 17:41

CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, o imagine necenzurată, primită pe celebra adresă pont@cancan.ro, cu Bianca Drăgușanu în bikini, în timp ce se poza alături de fosta ei bună prietenă Iulia Sălăgean. Cele două ex-doamne Bodi erau în intimitate și se „prosteau” în dormitor. În fotografie, Iulia, fosta soție a lui Alex Bodi, apare cum imită că i-ar săruta posteriorul vedetei TV, în oglindă. Atenție, conținut interzis minorilor!

Publicăm, în exclusivitate, o fotografie de senzație, care va face furori în mediul online și care, cu siguranță, va face și deliciul admiratorilor Biancăi Drăgușanu. Diva showbiz-ului românesc se arată dezbrăcată, pe balcon, cu posteriorul bine lucrat lipit de geam. Iulia Sălăgean, fosta ei bună prietenă, apare cu limba scoasă, din casă, direct pe imaginea posteriorului Biancăi.

Bianca Drăgușanu și Iulia Sălăgean au trecut prin toate stadiile unei relații de prietenie sau ură. Cele două femei au luptat pentru inima lui Alex Bodi, mai ales că fosta prezentatoare TV s-a cuplat cu afaceristul din Mediaș pe vremea când acesta era încă în mariaj cu Iulia, cea cu care are al doilea copil. (NU RATA: BIANCA DRĂGUȘANU, IMPLICATĂ ÎN DENUNȚUL LUI ALEX BODI? FOSTA SOȚIE, CARE L-A DAT PE MÂNA POLIȚIEI, ESTE PRIETENĂ LA „CATARAMĂ” CU VEDETA)

L-au împărțit pe Alex Bodi, dar nu a fost de ajuns

După ce a divorțat de make-up artist pentru diva showbiz-ului autohton, cele două femei l-au „împărțit” o perioadă bună de timp pe Alex Bodi, după care Iulia a devenit prietenă cu Bianca și își făceau chiar și vacanțele împreună, pe motiv că ex-soția lui Alex Bodi l-a uitat pe afacerist.

Fostele doamne Bodi s-au dat în spectacol

Relația dintre Iulia și Bianca Drăgușanu a devenit tot mai strânsă, surse apropiate divei declarând pentru CANCAN.RO că blonda chiar începuse să o îndrăgească pe Iulia și ar fi încercat să-i fie alături în orice condiții. Pe de altă parte, și Iulia spunea că este prietenă bună cu Bianca, însă, potrivit acelorași apropiați, ar fi încercat doar să fie în preajma celui căruia i-a dăruit-o pe micuța Selena, fetița de aproape 4 ani cu care Sofia, fiica Biancăi, s-a împrietenit, de altfel, la cataramă.

Altfel, Alex Bodi ieșea des la sindrofii pe litoral împreună cu Iulia și Bianca. Se înțelegeau de minune, deși bărbatul ar fi încercat să oprească întâlnirile dintre cele două.

O telenovelă încurcată

CANCAN.RO a relatat cum relația dintre Iulia și Bianca s-a terminat chiar de Ziua Îndrăgostiților. Fosta prezentatoare de la Kanal D, „trădată” de Valentin Brăescu și Iulia Sălăgean, a fost filmată pe ascuns în timp ce se certa cu ei și cum își reproșau diverse lucruri. Atunci, fosta soție a lui Bodi a ieșit în public și a făcut declarații nu tocmai măgulitoare la adresa Biancăi Drăgușanu.

Fosta soție a lui Alex Bodi, care acum este de profesie make-up artist, a spus, recent, printre rânduri, că ar fi dispusă să se împace cu milionarul, dacă s-ar face eforturi în direcția aceasta, dar și că Daria Radionova ar fi îndrumată de Bianca Drăgușanu să facă declarații defăimătoare la adresa afaceristului. Asta deși este arhicunoscută adversitatea dintre Daria și Bianca.  (NU RATA: ÎNREGISTRĂRI AUDIO & VIDEO ÎN PREMIERĂ NAȚIONALĂ! SUPER-SCANDAL ÎNTRE BIANCA DRĂGUȘANU ȘI FOSTA SOȚIE A LUI ALEX BODI)

Culmea este că Daria Radionova spunea, până nu de mult, că Alex Bodi este un bărbat perfect, care îi face toate poftele, iar după ce s-au despărțit a început să vorbească despre el ca și cum ar fi cu totul alt bărbat.

Telenovela este, oricum, încurcată, dar CANCAN.RO vă va ține la curent cu toate detaliile picante.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.