Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, probleme în paradis? Ce a postat blondina

Publicat: 12/04/2021 | 14:53

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au certat din nou? Este întrebarea care stă pe buzele fanilor, după postarea făcută de blondină.

După ce în urmă cu câteva zile, Gabi Bădălău a surprins-o pe Bianca Drăgușanu la ceas de seară cu un buchet superb de flori… acum, cei doi s-ar fi certat. Blondina a publicat două mesaje, pe contul ei de Instagram, care au ridicat multe semne de întrebare. (CITEȘTE ȘI: CUM MĂNÂNCĂ BIANCA DRĂGUȘANU CAVIAR. BLONDINA, PRINSĂ PE PICIOR GREȘIT DUPĂ CE A OMIS CÂTEVA NOȚIUNI DE BAZĂ)

”Deci, dacă un bărbat te face fericită de ce să nu ai 3, ca să fii de trei ori fericită”, a fost primul mesaj publicat. Ulterior, a venit și cel de-al doilea: ”Unii sunt supărați pe mine doar pentru faptul că ei mă mint și eu nu îi cred”. Semn că sunt ceva probleme în paradis. Iar unul dintre motivele care au dus la răbufnirea Biancăi ar fi faptul că omul de afaceri și-a petrecut weekend-ul la munte, împreună cu Claudia Pătrășcanu și cei doi băieți pe care îi au împreună.

Gabi Bădălău și fosta lui soție au publicat mai multe imagini din escapadă și păreau să se simtă foarte bine împreună. Lucru care, cel mai probabil, ar fi stârnit furia Biancăi.

Mesajul postat de Bianca (sursa FOTO: Instagram)

Bianca și Gabi Bădălău s-au mutat împreună

S-au tot despărțit și împăcat de atâtea ori, că nici ei nu mai țin șirul. Într-un final, însă, dragostea lor părea că a fost mai presus de orice. Cei doi s-au mutat împreună, iar micuța Sofia l-ar fi cunoscut deja pe omul de afaceri. (VEZI ȘI: BIANCA DRĂGUȘANU, CRITICATĂ PENTRU CĂ ȘI-A OPERAT NASUL: “DEJA TE DUCI… NOUĂ NE PARE RĂU. CINEVA AR TREBUI SĂ ÎŢI SPUNĂ SĂ TE OPREŞTI”)

Când lucrurile păreau să ia în direcția bună, se pare că din nou au apărut neînțelegeri între cei doi amorezi. Rămâne de văzut cum o va îndupleca Gabi Bădălău pe Bianca pentru a reveni la sentimente mai bune.