Bianca Drăgușanu și Alex Bodi țin legătura prin mesaje?! Gabi Bădălău a făcut un scandal monstru

Publicat: 24/04/2021 | 11:53

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi par să nu-și fi încheiat socotelile. Cei doi foști iubiți încă ar ține legătura, lucru care l-a scos din sărite pe Gabi Bădălău.

După aproximativ trei ani de relație cu năbădăi, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au decis să meargă pe drumuri separate. Ulterior, afaceristul s-a cuplat cu Daria Radionova, de care s-a despărțit recent, iar fosta prezentatoare de la Kanal D s-a cuplat cu Gabi Bădălău.

Totuși, cei doi foști amorezi par să nu-și fi încheiat socotelile. Blondina nu l-ar fi uitat pe Alex Bodi și ține legătura cu el prin mesaje. După ce a descoperit acest lucru, Gabi Bădălău ar fi făcut un scandal monstru și i-ar fi cerut iubitei sale să-l blocheze pe Alex Bodi pe telefon, dar și pe rețelele de socializare.

„Gabi (n.r – Bădălău) a turbat, i-a spus clar că dacă nu îi dă block lui Bodi, între ei s-a terminat totul. Că el nu vrea să fie încornoratul țării, precum Victor Slav. Eu cred că Bianca și Bodi se mai iubesc. Să nu vă mirați dacă îi veți vedea, din nou, împreună”, au declarat apropiați de-ai Biancăi Drăgușanu pentru Playtech.

Gabi Bădălău, discuție halucinantă cu fosta soție

Potrivit Spynews, Gabi Bădălău ar fi purtat o discuție halucinantă cu Claudia Pătrășcanu. Artista i-ar fi reproșat fostului soț faptul că Bianca Drăgușanu i-ar fi jignit copiii și i-ar fi făcut” niște săraci”.

”De ce îi permiți atât de multe lucruri, să-ți facă copiii săraci? Cum, măi Gabi, că un bărbat…”, spune Claudia Pătrășcanu.

Gabi Bădălău n-a stat cu mâinile-n sân și a reacționat. Nu, însă, pentru a-i lua apărarea Biancăi Drăgușanu ci pentru a o pune la zid. În fața fostei sale soții, afaceristul a jignit-o pe actuala iubită și a vorbit despre ea extrem de urât. (VEZI ȘI: BIANCA DRĂGUȘANU, FĂRĂ LENJERIE INTIMĂ PE INSTAGRAM? ȚINUTA CARE A RIDICAT SEMNE DE ÎNTREBARE)

”E o psihopată și o nebună”, este reacția uluitoare a lui Gabi Bădălău. Claudia Pătrășcanu i-a reproșat fostului soț atitudinea pe care o are în legătură cu toată situația.

”Tu te-ai afișat cu ea și acum o faci psihopată și nebună?”, a adăugat Claudia Pătrășcanu. Fanii au așteptat cu sufletul la gură să vadă cum va reacționa Bianca Drăgușanu, după ce a aflat de jignirile pe care iubitul i le-a adus.

Blondina a publicat pe contul său de Instagram un video motivațional cu Lidia Fecioru, care spune:  ”Țineți minte că e greu să ierți, dar cel mai greu este să ai încredere din nou”. Semn că nu va trece prea ușor cu vederea peste incidentul neplăcut, mai ales acum când și-a pierdut încrederea în Gabi Bădălău după ”isprava” făcută.