Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi se căsătoresc din nou! Anunţul făcut în direct, la TV: „Urmează să mă ceară”

Publicat: 26/03/2020 | 17:40

La nici trei săptămâni de când au semnat actele de divorț, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi și-au anunțat împăcarea. Mai mult, cuplul introvertit a anunțat că va avea loc o nouă nuntă. Mai precis, blondina a spus astăzi, 26 martie, în direct la TV, că Alex Bodi o va cere în curând în căsătorie.

În plină pandemie de coronavirus, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi trăiesc o dragoste cu năbădăi. Deși și-au spus adio la notar cu scandal, pe data de 10 martie, cei doi iată că nu au putut sta departe unul de celălalt mai mult de două săptămâni. Astfel că, astăzi, în timpul emisiunii Teo Show, difuzată la Knanal D, Bianca și Alex au intervenit prin video-call și au dat vestea cea mare: urmează o a doua nuntă!

„Urmează să mă ceară din nou în căsătorie. Eu am nevoie să am din nou încredere în ceea ce face, nu ceea ce spune. În momentul ăsta suntem la stadiul în care vrem să contruim”, a mărturisit Bianca.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, astăzi, în direct la TV

CITEȘTE ȘI: Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi s-au împăcat! Şi-au petrecut noaptea împreună: „Mă iubeşte”

Bodi a recunoscut că el a făcut primul pas spre împăcare. Bianca a acceptat cu o singură condiție, să semneze un contract de confidențialitate.

„Am cerut vehement să semnăm un contract de cofidențialitate. Cine greșește, plătește. I-am dat șansa să dea dovadă de maturitate. I-am dat șansa să existe o continuitate”, a mai adăugat vedeta.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, astăzi, în direct la TV

CITEȘTE ȘI: Tristan Tate o face praf pe Bianca Drăgușanu: „Este dolofană și are un copil din flori”

„Încă sunt supărată pe el. N-am fost noi împotriva lumii, am fost unul împotriva celuilalt”, a declarat Bianca, referindu-se la poza pe care fostul ei soț a postat-o de curând pe Instagram.

CITEȘTE ȘI: Fabulos! Ce făceau, de fapt, Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi în timp ce se certau la TV! Noi dedesubturi despre divorţ