Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au despărțit din nou? Semnele care indică probleme în paradis

Publicat: 26/02/2020 | 11:43

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au despărțit din nou? Sunt din ce în ce mai multe semne care indică existența unor probleme în paradis.

Mariajul Biancăi Drăgușanu scârțâie! Nu de alta, dar există multe semne care indică acest lucru. În ultima perioadă, blondina și-a schimbat de mai multe ori numele de la contul de pe o rețea de socializare. Așa cum a procedat în trecut de fiecare dată când s-a certat cu soțul ei, vedeta a revenit la numele cu care s-a consacrat, Drăgușanu.

Recent, la ziua celui mai bun prieten de-al ei, Bianca și-a făcut apariția singură. Vedeta își petrece timpul cu fetița ei sau cu prietenii. Nici urmă de Alex Bodi! Pe de altă parte, afaceristul musculos se fotografiază în sala de forță sau în cluburi, alături de amici. (CITEȘTE ȘI: BIANCA DRĂGUȘANU A CEDAT ÎN FAȚA CRITICILOR DESPRE FETIȚA EI! CE MESAJ PLIN CE JIGNIRI A TRANSMIS ÎNTR-O FILMARE)

Bianca regretă că nu a divorțat în decembrie

Mai mult decât atât, conform unor surse din anturajul Biancăi, frumoasa blondă și-a exprimat regretul că i-a mai acordat o șansă soțului ei. Bianca le-ar fi mărturisit apropiaților că îi pare rău că nu a semnat actele de divorț în luna decembrie, atunci când cei doi au fost programați la notar pentru desfacerea căsătoriei.

Iar mesajele publicate de Bianca Drăgușanu dau de înțeles faptul că situația nu este deloc roz.

”Viața are un mod haios de a-ți arăta că lucrurile se rezolvă fix atunci când crezi că nu mai există rezolvare”, a fost mesajul postat de vedetă.

Postările Biancăi i-au pus pe gânduri pe fani

Bianca se concentrează pe viața profesională, iar recent CANCAN.RO, SITE-UL NUMĂRUL 1 DIN ROMÂNIA, a întâlnit-o pe vedetă la Târgul de nunți. Un alt semn că relația lor nu merge ca pe roate este și faptul că blondina refuză să mai vorbească despre Alex Bodi!

”Sunt foarte bine! Nu vreau să mai vorbesc despre viața privată pentru că mă concentrez pe ceea ce contează pentru mine. Adică, businessul meu, copilul meu și cam atât! Relația mea? Contează, dar nu mai răspund la întrebări despre ea. Mă privește doar pe mine, e a mea și eu decid ce se va întâmpla cu ea”, a punctat, sec, Bianca.