Bianca Drăgușanu și-a reconturat mandibula! Cum arată acum, după cea mai recentă intervenție

Publicat: 20/04/2021 | 21:07

Bianca Drăgușanu se află din nou „în deplasare” la Cluj, acolo unde a apelat la o nouă intervenție estetică. După ce în urmă cu câteva luni și-a remodelat nasul, acum a optat pentru o conturare a mandibulei.

Bianca Drăgușanu nu se sfiește să treacă pragul cabinetului medical, blondina este o împătimită a intervențiilor estetice, iar astăzi a mai bifat încă una. De această dată, vedeta a ales să își facă o conturare de mandibulă. Aceasta și-a injectat acid hialuronic pe linia mandibulei, pentru a o contura și a o scoate mai mult în evidență. (CITEȘTE ȘI: BIANCA DRĂGUȘANU, IRONIZATĂ PE INTERNET, DUPĂ CE A POSTAT O FOTOGRAFIE „DUBIOASĂ” CU EA „ARE ȘOLDUL DISLOCAT?”)

Ca de fiecare dată, Bianca nu se sfiește să arate tuturor intervențiile la care apelează, așa că a filmat întreg procesul și le-a prezentat internauților fiecare etapă. Potrivit spuselor acestei, procedura a fost extrem de ușoară, s-a terminat în câteva minute, iar vedeta nu a simțit nici urmă de durere.

Bianca Drăgușanu, probleme din cauza operației la nas

În urmă cu o lună, Bianca Drăgușanu și-a refăcut piramida nazală, în speranța unui nas perfect. Deși a avut mare încredere că rezultatul o să fie unul pe măsură, diva este dezamăgit. Se analizează mereu în oglindă și tot găsește ceva care o nemulțumește. Însă, Bianca nu își pierde încă speranța, este conștientă că operația a avut loc recent, iar fața ei încă este ușor umflată, așa că va mai trece niște timp până va putea să vadă rezultatul final.

„Am stat și m-am studiat. Nu știu ce m-aș face fără filtrele astea!  Astăzi a trecut o lună de la operația mea de rinoplastie, încă sunt foarte umflată în zona ochilor și în curând trebuie să merg la o consultație la Cluj. Săptămâna viitoare voi fi din nou acolo.”, a declarat Bianca Drăgușanu pe Instagram, acum o săptămâmă.

(VEZI ȘI: BIANCA DRĂGUȘANU, PROBLEMĂ DELICATĂ DUPĂ O INTERVENȚIE ESTETICĂ: “CE MI-O FI TREBUIT MIE IMPLANT DE SPRÂNCENE? O PORCĂRIE”)