Bianca Drăgușanu și-a recâștigat numele în instanță! Tribunalul București a decis că…

Publicat: 18/06/2020 | 19:01

Bianca Drăgușanu a rămas șocată când a descoperit că nu-și poate folosi domeniul de pe internet cu numele ei! Un individ i l-a ”furat”, l-a înregistrat, ba chiar îl scosese la vânzare. Vedeta a acționat rapid, și-a luat avocat și a ajuns în instanță. La aproape un an, fosta prezentatoare TV a reușit prima victorie. CANCAN.RO are detaliile, în exclusivitate.

(CITEȘTE ȘI: CÂT L-A COSTAT PE ALEX BODI NOUA ÎMPĂCARE CU BIANCA DRĂGUȘANU. PE LISTĂ FIGUREAZĂ UN ROLEX COSMOGRAPH DAYTONA CHOCOLATE, DE 40.000 € PLUS…)

Un magazin de haine online a fost ținta Biancăi Drăgușanu, doar că a aflat cu stupoare că domeniul ei de pe internet, biancadragusanu.ro, i-a fost „furat”. A căutat repede avocat și a început lupta în instanță. ”Am aflat că domeniul ei a fost ocupat în aprilie 2019 de o persoană fizică a cărei identitate nu o cunoaștem. ICI (Institutul Național de Cercetare în Informatică, n.r.) nu mai dezvăluie numele proprietarilor de domenii persoane fizice, așa că a trebuit să ne adresăm justiției pentru a obține o hotărâre judecătorească în acest sens.

Bianca Drăgușanu a obținut dreptul de a-și folosi domeniul de internet
Bianca Drăgușanu a obținut dreptul de a-și folosi domeniul de internet

După ce vom afla identitatea celui care a preluat domeniul, vom face următorii pași necesari pentru a intra în posesia lui. Mai mult, domeniul a fost scos la vânzare, un lucru ilegal pentru că ICI nu permite tranzacționarea, deci nu poți cere bani pe o adresă de internet”, declara avocatul Elena Grecu.

Bianca Drăgușanu, prima victorie în instanță

Nu a trecut mult timp și numele celui care-i furase domeniul a fost descoperit. Asta după ce Bianca a dat în judecată judecată Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare în Informatică București și, astfel, a aflat identitatea ”hoțului” de domenii. Acesta se numește Cătălin Dănuț Furdui și este din Focșani. Instanța avea să dea un prim verdict în acest caz de fraudă informatică. Favorabil pentru Bianca Drăgușanu. În primul rând, domeniul i-a revenit vedetei. De altfel, numele Biancăi figurează la OSIM ca marcă înregistrată.

(NU RATA: LOVITURĂ DE TEATRU ÎN DOSARUL PROXENEȚILOR DE LA CLUJ CARE AVEAU LEGĂTURI CU „EX-UL” BIANCĂI DRĂGUȘANU ȘI CU „MANECHINA LUI BOTE”. INSTANȚA A HOTĂTÂT CĂ…)

Iată soluția pe scurt dată de Tribunalul București: ”Admite în parte cererea de chemare în judecată. Respinge cererea în contradictoriu cu pârâta Extreme Solutions SRL. ca fiind formulată împotriva unei persoane lipsite de calitate procesuală pasivă. Obligă pârâtul Furdui Dănuţ Cătălin să înceteze utilizarea mărcii reclamantei prin intermediul domeniului biancadraguşanu.ro. Respinge în rest cererea, ca neîntemeiată. Obligă pârâtul Furdui Dănuţ Cătălin să plătească reclamantei cu titlu de cheltuieli de judecată suma de 300 lei reprezentând taxă judiciară şi suma de 6.750,44 lei reprezentând onorariu avocat. Cu drept de apel în termen de 30 de zile de la comunicare”.

Bianca Drăgușanu, unul dintre cele mai cunoscute nume din showbiz-ul românesc
Bianca Drăgușanu, unul dintre cele mai cunoscute nume din showbiz-ul românesc

Bianca Drăgușanu creează rochii de mireasă

Nu este un secret, în colecțiile pe care le creează în atelierul ei se află și rochii de mireasă. Chiar cu prețuri uriașe, dar și cu unele accesibile, după cum chiar vedeta anunța, într-un interviu pentru CANCAN.RO, la Târgul ghidul miresei, organizat la Romexpo. Mai mult, a vorbit și despre rochiile ei de mireasă, din care speră să mai poarte încă o dată.

„Se fură mireasa în rochie lungă şi se aduce mireasa în rochie scurtă. Sunt pregătită. Nu degeaba mi-a fost trimis harul să pot crea visele femeilor. Cu siguranţă voi avea şi eu filmul meu şi nunta aia de poveste pe care mi-o doresc. Eu am luptat şi am muncit mereu pentru ceea ce am”, dezvăluia, atunci, Bianca Drăgușanu.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)