Bianca Drăgușanu sare în apărarea chirurgului Călin Doboș, după ce a fost condamnat la închisoare pentru moartea unei paciente

Publicat: 12/12/2020 | 22:30

Bianca Drăgușanu îi ia apărarea medicului estetician Călin Doboș, condamnat vineri la trei ani de închisoare cu executare pentru moartea unei paciente ale sale.

Călin Doboş, supranumit și „chirurgul vedetelor”, condamnat la închisoare pentru moartea unei paciente, a fost prins în timp ce încerca să fugă din țară în urmă cu câteva ore.

Imediat după, Bianca Drăgușanu a postat pe contul ei de Instagram o serie de fotografii în care apare alături de medicul care a fost acuzat si condamnat pentru moartea unei femei de 37 de ani, din anul 2013.

Blondina a apărut deseori alături de Călin Doboș la mai multe emisiuni TV, acolo unde menționa că el este mai mult decât un medic estetician care are grijă în permanență de aspectul ei fizic, ci că îi este și un foarte bun prieten.

În postările de pe internet, Binca Drăgușanu a scris: „Nevinovat. Te iubesc!”

CITEȘTE ȘI: Primele declarații ale colegilor lui Călin Doboș, după ce medicul a fost încătușat: “Nu există acte medicale valide”. Motivul pentru care încerca să plece din România

O femeie de 37 de ani a murit după ce Călin Doboș i-a făcut o liposucție

Curtea de Apel Galaţi l-a condamnat vineri la 3 ani de închisoare cu executare şi interdicţia de a exercita profesia pe o perioadă de 4 ani.

Medicul a fost prins în noaptea de vineri spre sâmbătă în timp ce încerca sa iasă din ţară prin vama Nădlac. El fusese dat în consemn la frontieră. A fost predat Inspectoratului Județean de Poliție Arad pentru punerea în aplicare a sentinței judecătorești definitive.

Cunoscutul estetician a intrat în vizorul autorităților judiciare în urmă cu șapte ani,  după decesul unei femei de 37 de ani din Brăila. Medicul i-a făcut acesteia o liposucţie într-o clinică privată din Galaţi, deşi era, la acel moment, specializat în chirurgie maxilo-facială. Rudele femeii au acuzat că aceasta a murit după ce a suferit, în timpul intervenţiei făcute de Doboş, mai multe perforaţii ale intestinului. Medicul în vârstă de 46 de ani, care între timp s-a mutat la București, a fost găsit vinovat pentru ucidere din culpă și condamnat la trei ani de închisoare cu executare.