Bianca Drăgușanu s-a dus cu “pachet” la fostul soț aflat în „arest” la hotel. A fost nevoie de un asistent să care toate bagajele și…

Publicat: 28/06/2020 | 23:55

Alex Bodi a fost plasat ”în arest”, pentru că nu a respectat perioada de izolare la domiciliu. Ca o iubită model, și aici nu ne referim la prezentările de modă, Bianca Drăgușanu, se asigură că – inclusiv în carantina instituționalizată, provocată de criza coronavirusului – partenerului ei nu-i lipsesc bucatele alese cu care se răsfăța ”în libertate”. Blondina a mers cu pachet la iubi. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imaginile.

În urmă cu câteva zile, Alex Bodi a fost oprit de oamenii legii după ce ar fi condus cu 104 km/h. Surse judiciare au declarat, pentru Gândul.ro, că musculosul afacerist trebuia să fie în izolare în perioada 13 iunie-26 iunie, motiv pentru care au fost luate măsurile legale pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 55/2020. De asemenea, Alexandru Bodi a fost sancționat contravențional și i s-a reținut permisul de conducere.

Bianca a avut nevoie de ajutoare pentru a căra „pachetul”

De marți seară, musculosul afacerist a fost plasat în carantină instituţionalizată într-un hotel de pe Strada Poligrafiei din Capitală. (NU RATA: MOTIVUL PENTRU CARE ALEX BODI E OBLIGAT SĂ STEA ÎN CARANTINĂ INSTITUŢIONALIZATĂ. BIANCA DRĂGUŞANU VA TURBA DE FURIE)

Cu toate că e ”cazat” într-un hotel de lux, se pare că Alex Bodi duce lipsa alimentelor cu care era obișnuit zi de zi. Pentru a nu duce dorul mâncării de care se bucura ”în libertate”, iubita lui trudește ca o furnicuță.

Zilele trecute, CANCAN.RO a întâlnit-o pe Bianca Drăgușanu în timp ce mergea cu pachet la iubitul ei. Din câte se pare, lista de produse pe care și le-ar fi dorit Alex Bodi a fost destul de mare, iar blondina a avut nevoie de ajutoare pentru a-i face viața mai ușoară partenerului ei. (NU RATA: CE FACE BIANCA DRĂGUȘANU, ÎN TIMP CE ALEX BODI SE AFLĂ ÎN CARANTINĂ INSTITUȚIONALIZATĂ. DOVADA CĂ NU ESTE PREA AFECTATĂ)

Bianca și ”asistentul” au venit cu mașini separate

„Supliment” consistent pentru Alex Bodi

Bianca și-a făcut apariția în parcarea hotelului unde se află izolat Alex Bodi alături de asistentul ei, dar, de data aceasta, tânărul nu a mai condus bolidul de lux al vedetei și s-a deplasat cu mașina lui.

Blondina se asigură că nu-i lipsește nimic lui Alex Bodi

Imediat după ce au parcat, Bianca și tânărul care o însoțea au scos din portbagajul mașinii conduse de vedetă, două sacoșe, în care presupunem că se aflau produsele alimentare dorite de Alex Bodi, dar și o geantă de firmă. Cu bagajele voluminoase, blondina și asistentul ei s-au îndreptat către recepția hotelului, acolo unde presupunem că au plasat ”pachetul” pentru musculosul afacerist obligat să stea în izolare. (VEZI ȘI: CE DECLARAȚIE DE DRAGOSTE I-A FĂCUT ALEX BODI BIANCĂI DRĂGUȘANU, DUPĂ CE A ”TRADUS-O” CU DARIA RADIONOVA)

Bianca a avut nevoie de asistent când a mers la iubi cu pachet

Alex Bodi a plătit scump împăcările cu Bianca!

Pentru fiecare împăcare cu Bianca Dragușanu, musculosul afacerist a trebuit să bage adânc mâna în buzunar. Dacă, la scurt timp după divorț, Alex Bodi i-a oferit blondinei un superb bolid de lux, un Mercedes GLE, ulterior se pare că a schimbat ”tactica”.

După ce ar fi tradus-o pe vedetă cu sexoasa rusoaică Daria Radionova, afaceristul și-a ”asigurat” împăcarea cu un buchet de trandafiri, un simpatic patruped, un Pomeranian, dar și un ceas Rolex Cosmograph Daytona Chocolate, estimat la 40.000 de euro.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au împăcat

Bianca Drăgușanu are un copil cu Victor Slav

Bianca Drăguşanu s-a născut pe 6 martie 1982 în Hunedoara. Ea şi Victor Slav s-au cununat civil pe 6 septembrie 2013, la Starea Civilă a Sectorului 3 din Bucureşti. Nunta au făcut-o pe 29 septembrie 2013, iar naşi le-au fost Nicoleta Luciu şi soţul ei, Zsolt Csergo. La câteva luni după ce au devenit soţ şi soţie, în 2014, au divorţat.

Ulterior, Bianca Drăgușanu și Victor Slav şi-au reluat relaţia în secret, după care blonda a făcut totul public. Vedeta i-a dăruit o fiică prezentatorului TV. Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016. Bianca Drăgușanu are și un atelier de croitorie, de unde ies adevărate capodopere vestimentare. La sfârșitul lunii iulie 2018, vedeta și-a încheiat colaborarea cu postul de televiziune Kanal D, unde a moderat emisiunea “Te vreau lângă mine”. La acel moment, ea a fost înlocuită cu Andreea Mantea.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.