Bianca Drăgușanu, Revelion de top cu „brigada” în Dubai. Vedeta a „bifat” tot: festin cu șampanii de lux, plaje pline, shopping la maxim

Publicat: 02/01/2021 | 23:28

Viața merge înainte, iar Bianca Drăgușanu a dat uitării trecutul. 2021 a prins-o pe fosta prezentatoare TV în Dubai, iar imaginile publicate chiar de ea arată clar că vedeta a intrat în noul an cu piciorul drept. CANCAN.RO vă prezintă toate detaliile Revelionului de top cu ”brigada” Biancăi pe tărâmuri arăbești.

Nici măcar ei nu mai știu, probabil, câte șanse au dat poveștii lor de dragoste însă un lucru este cert. Bianca și Alex Bodi și-au spus definitiv ”Adio”. Afaceristul și-a asumat relația cu Daria Radionova, iar fosta prezentatoare de la Kanal D a ”fugit” în Dubai la prietena ei, Ramona Gabor.

Bianca Drăgușanu a petrecut noaptea dintre ani în cel mai populat oraș al Emiratelor Arabe Unite. Alături de Ramona Gabor și alți amici, vedeta a avut parte de o seară de neuitat într-unul dintre cele mai exclusiviste cluburi din Dubai. Mâncăruri alese, băuturi fine și priveliște de vis… toate au contribuit la petrecerea fastuoasă.

Revelion de cinci stele în Dubai

La miezul nopții, spectacolul cu artificii din turnul Burj Khalifa a făcut deliciul petrecăreților. După ce a ciocnit un pahar de șampanie cu lumea bună de la masă, Bianca Drăgușanu s-a distrat alături de ”brigada” ei de top până în zorii zilei. Fosta prezentatoare TV a optat pentru o rochie scurtă, cu un model aparte, în valoare de mii de euro, care i-a pus în evidență formele fără cusur. Ținuta a fost accesorizată cu o pereche de sandale argintii.

Picioare de gazelă, talie de viespe, posterior bombat, bust generos… ei bine, un lucru este cert! Blondina a reușit să atragă privirile tuturor în noaptea dintre ani.

Bianca Drăgușanu, revelion de 5 stele în Dubai

Bolizi de lux, restaurante scumpe și sesiuni de shopping în Dubai

După Revelion, Bianca Drăgușanu a decis să mai rămână în Dubai pentru o perioadă. Nu de alta, dar vedeta este răsfățată la maximum! Blondina petrece timp de calitate cu amicele sale. Se delectează cu cele mai fine preparate în restaurante exclusiviste, se bucură de mare, soare și plajă, se plimbă cu mașini la care alții nu îndrăznesc nici măcar să viseze, iar ziua și-o încheie cu sesiuni de shopping.

Însă… petrecerile și voia bună sunt nelipsite, chiar și pe timp de zi. Iar distracția este la cote maxime. (CITEȘTE ȘI: BIANCA DRĂGUȘANU, MESAJ TRANȘANT PENTRU ALEX BODI! ”SĂ ÎMI DEA BANII ÎNAPOI”)

Bianca se distrează la maximum în Dubai

Bianca Drăgușanu, despre relația cu Cengiz Şıklaroğlu

În ultima vreme, au tot existat zvonuri conform cărora între Bianca Drăgușanu și milionarul ar exista ceva mai mult decât o simplă relație de prietenie. Speculațiile s-au amplificat în momentul în care, recent, blondina a plecat în Turcia și s-a întâlnit cu Cengiz Şıklaroğlu.

Milionarul a vrut să lămurească situația și a infirmat zvonurile conform cărora el ar avea o relație cu Bianca Drăgușanu. Cengiz a mărturisit că blondina este o femeie pe care și-ar dori-o orice bărbat, însă, în momentul de față el nu își dorește o relație. Totuși, în opinia lui… blondina este o femeie diferită față de cele pe care le-a cunoscut până acum. (CITEȘTE ȘI: BIANCA DRĂGUȘANU ȘI OANA ZĂVORANU ȘI-AU DECLARAT RĂZBOI! CELE DOUĂ DIVE S-AU CERTAT CA LA UȘA CORTULUI ȘI ȘI-AU ARUNCAT VORBE GRELE)

”Avem nevoie de timp. Orice bărbat şi-ar dori-o pe Bianca. Este ceva normal. Dar acum nu am timp pentru că trebuie să muncesc. Şi mai am şi alte probleme: nu pot ieşi. Stau numai în Istanbul. Nu pot veni în România. Nu pot ieşi de aici. Cred că Bianca s-ar plictisi de mine. Şi poate după două luni ar spune că vrea să meargă la petreceri, iar eu nu pot să merg şi mi-ar spune că nu mă mai vrea.

Bianca este foarte diferită. Viaţa mea este atât de diferită… Poate că ea ar vrea, poate că eu aş vrea să fie ceva între noi, dar viaţa mea… Începe o perioadă grea pentru mine pentru că abia am ieşit din închisoare, acum 4 luni şi să am o relaţie este foarte greu pentru mine”, a declarat milionarul în cadrul unei emisiuni TV.

La rândul ei, Bianca a infirmat zvonurile conform cărora ar fi ceva între ea și milionar.

”Nu am avut nicio aventură. Suntem doar prieteni. Le-am spus tuturor, dar nu m-au crezut. Şi avem această frază cu «Baby, are you lost?» (nr. «Iubire, te-ai pierdut?») pentru că atunci când am venit prima dată aici, m-am pierdut. Eram în taxi, şi el a trimis o maşină după mine.

Nu am aşteptat maşina şi am plecat de la hotel cu 5 minute înainte. El a trimis maşina, iar eu am plecat. Şi m-a sunat: «Bună, baby, unde eşti? Maşina este în faţa hotelului tău», iar eu am spus: „Nu ştiu unde mă aflu, cred că m-am pierdut.” Şi mi-a spus cuvintele astea magice: «Te-ai pierdut, baby girl?»”, a spus și Bianca.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.