Bianca Drăgușanu renunță la ordinul de protecție + Noi detalii din culisele relației lui Alex Bodi cu Daria Radionova. “Au fost două dăți în care…”

Publicat: 01/04/2020 | 23:39

Apar noi dedesubturi din telenovela momentului! Surse D.A.S. categoria A au făcut declarații exclusive despre aventura pe care Alex Bodi ar fi avut-o cu sexy-rusoaica Daria Radionova înainte de a se reîntoarce în brațele Biancăi Drăgușanu. Iar dovada supremă că lucrurile stau bine acum între musculosul afacerist și  frumoasa blondă este că ordinul de protecție cerut de Bianca a devenit o amintire. CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă toate detaliile.

Telenovela dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi continuă! Deși cei doi și-au semnat negru pe alb despărțirea în fața notarului, se pare că afaceristul nu a putut să stea prea mult fără blondină și s-a reîntors în brațele ei. Deși Daria Radionova a declarat în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA că între ea și Alex Bodi nu a existat o altă relație în afară de una de prietenie, apar noi mărturii din culise! (NU RATA: BIANCA ÎL DENUNȚĂ PE ALEX BODI: ”M-A BĂTUT RĂU DE TOT ÎN MAȘINĂ!” + ”MI-A VIRAT 6.000 € ÎN CONT CA SĂ NU MĂ DUC LA POLIȚIE!”).

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, din nou îndrăgostiți

„Alex s-a văzut de două ori cu Daria, au fost două dăți în care s-au întâlnit și a fost ceva mai mult decât o prietenie între ei, știți ce zic… S-a întâmplat în Monaco! Practic, Alex a înșelat-o pe Bianca, acesta este și unul dintre motivele pentru care ea a divorțat, nu mai suporta.

Alex Bodi a demonstrat încă o dată că nu poate să trăiască fără Bianca și s-a întors cu coada între picioare la ea, acum. S-au împăcat și se înțeleg bine, unde mai punem la socoteală faptul că acesta i-a făcut câteva promisiuni”, ne-au declarat surse D.A.S. categoria A.

Bianca Drăgușanu a reacționat după împăcare

După ce Daria Radionova a declarat pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, că nu vrea să fie implicată în povestea ai cărei protagoniști sunt Alex Bodi și Bianca Drăgușanu, blondina a lansat pe story-ul său un mesaj dur, cu subînțeles. „Nu da minților limitate putere nelimitată. Rămâneți în mizeria voastră. #ciupercă #dispari #escortă”, a scris Bianca. După care, la scurt timp, vedeta a decis să șteargă postarea, cel mai probabil din dorința de a nu pune paie pe foc. (CITEȘTE ȘI: ALEX BODI REACȚIONEAZĂ LA DEZVĂLUIRILE BIANCĂI: „ESTE INSTABILĂ PSIHIC. EA M-A ȘANTAJAT ȘI…)

Daria Radionova a vorbit în exclusivitate pentru CANCAN.RO despre relația cu Alex Bodi

”Nu am comentat cu adevărat despre această prostie, dar acum a venit momentul să îmi exprim și eu părerea. Nu am nimic de-a face cu ei doi și nu vreau ca numele meu să fie asociat cu Alex Bodi. Nu doresc să mă implic în această poveste murdară, nu este de nivelul meu.

Chiar dacă ne-am văzut la o întâlnire de afaceri nu demult, suntem prieteni și nimic mai mult decât atât. Îl respect, un tip foarte drăguț, dar nu-mi place să fiu implicată în această mizerie. Acesta este adevărul despre relația pe care o am cu Alex.

Am gânduri absolut neutre legate de relația lor. Deoarece relația lor nu mă deranjează și nu mă afectează. Îl respect pe Alex ca prieten, este un tip drăguț și îi doresc doar ceea ce este mai bun. Nu mi-ar plăcea să spun nimic despre această poveste. Reputația mea este importantă pentru mine. Chiar nu vreau să fiu implicată în acest haos. Nu am nimic împotriva niciunuia dintre ei și le doresc doar ce este mai bun în viață”, a spus Daria Radionova, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA

„Constată încetate efectele ordinului de protecţie provizoriu

În urmă cu scurt timp, Alex Bodi declara, în exclusivitate pentru site-ul nr. 1 din România, că Daria Radionova este prietenă cu unul dintre partenerii săi de afaceri, acesta fiind motivul pentru care s-ar afla unul în compania celuilalt.  (VEZI ȘI: BIANCA ÎL DĂ ÎN VILEAG PE ALEX BODI: ARE DOSAR PENAL ÎN GERMANIA PENTRU TRAFIC DE SUBSTANȚE INTERZISE & E AGRESIV DIN CAUZĂ CĂ SE ”ÎNDOAPĂ” CU STEROIZI DE 3 ORI/ZI!).

Deși au semnat actele de divorț la notar, iar Bianca Drăgușanu a obținut chiar și un ordin de restricție pe numele lui Alex Bodi, se pare că ameliorarea lucrurilor dintre cei doi a determinat-o pe Bianca să-și retragă acest ordin, iar termenul de judecată pentru stabilirea situației de față a avut loc marți.

Soluția pe scurt: Ia act de renunţarea la judecarea cererii pentru emiterea ordinului de protecţie. Constată încetate efectele ordinului de protecţie provizoriu emis faţă de pârât de Poliţia Oraşului Voluntari la data de 14.03.2020 şi confirmat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Buftea la data de 16.03.2020. Obligă reclamanta la plata către stat a sumei de 250 de lei reprezentând onorariu avocat din oficiu desemnat pentru pârât şi a sumei de 24,63 lei reprezentând cheltuieli aducere martor.

Cu drept de apel în termen de cel mult 3 zile de la pronunţare. Cererea se va depune la Judecătoria Buftea în cazul exercitării căii de atac. Pronunţată astăzi, 31.03.2020, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei”, se arată în decizia judecătorilor.

Bianca Drăgușanu, supărată că fostul soț o vorbea de rău prin emisiuni

Pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, Bianca a vorbit despre coșmarul pe care l-ar fi îndurat în timpul căsnciei. Timp de un an, afaceristul ar fi filmat-o pe vedetă peste tot și ar fi amenințat-o în permanență că îi va distruge imaginea, în spațiul public.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au certat și s-au împăcat de mai multe ori

„Chiar dacă ceea ce face el m-a compromis, mă simt eliberată. Omul acesta adună imagini cu mine de un an și acum ajunge să stea pe canapele în emisiuni și vorbește despre mine. Mă simt eliberată, dar recunosc că am fost naivă și sper să înțeleagă că totul a ajuns la bun sfârșit pentru că eu mi-am dorit acest lucru. Doar un om disperat și frustrat merge în emisiuni și vorbește pe canapele despre fosta lui nevastă”, a spus Bianca Drăgușanu, imediat după divorțul de Alex Bodi.

Alex Bodi a recunoscut că a bătut-o pe Bianca Drăgușanu

Contactat de CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, Alex Bodi a declarat că incidentul violent dintre el și Bianca a avut loc în Viena și a susținut că, sub nicio formă, lucrurile nu stau așa cum ne declarase anterior blondina. Fostul soț al vedetei ne-a povestit, în exclusivitate, că Bianca putea să facă orice: să meargă la poliție, să îl acționeze în instanță pentru pronunțarea divorțului și să ia orice decizie voia. Însă acest lucru nu s-a întâmplat, spune Alex Bodi, pentru că fosta prezentatoare de televiziune nu și-ar fi dorit, cu adevărat, separarea de el. (CITEȘTE ȘI: DARIA RADIONOVA, PRIMELE ȘI SINGURELE DECLARAȚII DESPRE RELAȚIA CU ALEX BODI. “ACUM A VENIT MOMENTUL SĂ…”).

Deși recunoaște că a lovit-o pe Bianca Drăgușanu, Alex Bodi spune că vedeta exagerează și lucrurile nu au stat atât de rău precum a povestit ea.

„Incidentul violent dintre noi a avut loc în Viena, în data de 2 decembrie, poza pe care ea a postat-o pe Instagram și pe Facebook este postată pe 3 decembrie. Ea, dacă voia să divorțeze, termenul nostru de divorț era pe 3, ea putea să mă denunțe că nu m-am prezentat la divorț. Ea nu a vrut divorțul, de-aia a venit cu mine, de-aia a făcut tot scandalul. 

Iar bătaia asta rea despre care spune ea… dacă era atât de tare bătută, că ea exagerează… de la o palmă, la 30 de picioare, dacă era atât de rău bătută, ea nu putea să treacă granița. 

Bianca, pe 2 decembrie, era în avion și eu personal am lăsat-o la aeroportul din Viena și s-a întors singură la București. Dacă își dorea atât de mult divorțul, dacă își dorea atât de mult să se rupă de mine sau să meargă la poliție, nu a oprit-o nimeni. 

Era singură, putea să ia orice decizie dorea, putea să meargă la poliție, putea să facă orice. Banii pe care i-am virat eu în contul ei, i-am virat pe data de 4 decembrie, după ce s-au potolit, să zic așa, apele. Asta e încă o minciună din partea ei, că ea se contrazice cu ceea ce spune”, a spus Alex Bodi, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA. 

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)