Bianca Drăgușanu refuză să mai vorbească despre Alex Bodi: ”Mă concentrez asupra a ceea ce contează! Business, copil și cam atât…”

Publicat: 23/02/2020 | 23:43

Bianca Drăgușanu nu avea cum să lipsească de la Târgul ”Ghidul Miresei”, care s-a ținut, vreme de trei zile, la Romexpo, acolo unde și-a etalat creațiile. Nici CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, nu avea cum s-o rateze, iar frumoasa vedetă – care are o relație cu năbădăi – a răspuns, prompt, întrebărilor. Unele, ceva mai dificile…

Bianca Drăgușanu a apărut la Târgul ”Ghidul Miresei” plină de voie bună, semn că a trecut peste perioadele mai puțin faste cu iubitul ei sau peste problemele medicale care au țintuit-o la pat. Bianca a împărtășit, pentru CANCAN.RO, câteva dintre planurile sale, iar viața sentimentală a pus-o pe ultimul loc. A vorbit, firesc, și despre creațiile ei, rochii de mirese, dar și de seară, pe care le-a expus. (CITEȘTE ȘI: ANDREEA RAICU, BIANCA DRĂGUȘANU & DANA RĂZBOIU ÎN ”TOPUL VEDETELOR AGRESATE”)

Bianca Drăgușanu și-a prezentat rochiile de mireasă la Romexpo

Bianca, invitație la rochiile de mireasă

Fosta vedetă de televiziune a făcut, pentru început, un scurt comentariu despre ce se poate găsi la cele două standuri pe care le are. A plecat de la creativitate, s-a oprit la prețuri. Pentru toate buzunarele, spune ea. ”Am rochii de toate felurile, cu prețuri superaccesibile și o varietate de unde poți să-ți alegi ce vrei. Niciodată nu se știe când ai nevoie de o rochie de mireasă sau o rochie de seară, că mai am un stand și cu rochii de seară”, a dezvăluit Bianca Drăgușanu, pentru CANCAN.RO. (VEZI AICI: BIANCA DRĂGUȘANU, DIN NOU LA CUȚITE CU SOȚUL EI. “REGRETĂ CĂ N-A DIVORȚAT ÎN DECEMBRIE ȘI…”)

Și acum vin dezvăluirile de ultimă oră! Despre viața sentimentală, că nu este o noutate faptul că relația cu Alex a avut urcușuri, coborâșuri… Așa că Bianca și-a ales traiectoria. ”Sunt foarte bine! Nu vreau să mai vorbesc despre viața privată pentru că mă concentrez pe ceea ce contează pentru mine. Adică, businessul meu, copilul meu și cam atât! Relația mea? Contează, dar nu mai răspund la întrebări despre ea. Mă privește doar pe mine, e a mea și eu decid ce se va întâmpla cu ea”, a punctat, sec, Bianca.

Bianca Drăgușanu a suferit a 9-a operație la picioare și a avut nevoie de perfuzii timp de 12 zile

Bianca Drăgușanu, 12 zile în perfuzii!

Bianca Drăgușanu a vorbit și despre starea sănătății sale, nu foarte bună în ultimele zile. Ba chiar a mărturisit că a avut nevoie de perfuzii pentru a-și reveni, după ce a suferit a noua operație la picioare. ”Am fost în convalescență de Valentine’s Day, pentru că m-am operat și a trebuit să stau în perfuzii. (NU RATA: BIANCA DRĂGUȘANU ȘI SOȚUL, DECLARAȚII DESPRE PRIMUL COPIL AL CUPLULUI: ”NE DORIM AMÂNDOI…”)

Acum, mă refac. Mai am de tras, nu e ultima operație. Dar sunt OK acum, conduc… Am avut vreo 12 zile în care am făcut perfuzii, dar, repet, acum sunt OK”, a mai mărturisit Bianca Drăgușanu.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)