Bianca Drăgușanu, reacție imprevizibilă! A dat foc unui buchet uriaș de trandafiri. „End of story”

Publicat: 01/06/2020 | 21:08

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au format unul dintre cele mai controversate cupluri din showbiz-ul românesc. Au avut un traseu tumultuos, presărat cu multe despărțiri, împăcări și chiar un divorț. Însă, se pare că într-un final povestea s-a terminat. Cei doi au luat-o pe drumuri separat și par că nu vor să mai audă unul de altul.

După ce Alex Bodi și-a confirmat relația cu Daria Radionova, Bianca a decis să îl scotă definitiv din viața ei. Cei doi nu au mai păstrat legătura, iar singurul contact dintre ei a fost reprezentat doar de mesajele acide și cu subînțeles de pe rețele de socializare. (CITEȘTE ȘI: BIANCA DRĂGUȘANU, MESAJ DUR PENTRU ALEX BODI ȘI NOUA IUBITĂ, DUPĂ CE ACEȘTIA ȘI-AU ASUMAT RELAȚIA: „NUMELE MEU TOT EXISTĂ…”)

Astăzi, Bianca Drăgușanu și-a surprins fanii de pe Instagram cu un gest imprevizibil. Frumoasa blondă a posta câteva story-uri cu un buchet imens de trandafiri albi, pe care i-a primit. După ce a anlizat bilețelul care a însoțit buchetul, Bianca a făcut un gest extrem. În doar câteva secunde a pus mâna pe o brichetă și a dat foc atât biletului, cât și buchetului de trandafiri. (VEZI ȘI: BIANCA DRĂGUȘANU, PRIMA REACȚIE DUPĂ CE A AFLAT CĂ VICTOR SLAV ARE O NOUĂ IUBITĂ: „AȘTEPT CU NERĂBDARE SĂ NE..”)

Deși nu menționează din parte cui au venit superbele flori, toate indiciile spun că expeditorul este Alex Bodi. Având în vedere reacția vedetei și faptul că pe fundal se pot auzi versurile „Vinde-mi fericirea la primul venit, știi ce zic/ Mai cumpără-ți o viață, că ție nu-și mai ajunge nimic” din piesa Deliei, mesajul Biancăi pare destul de clar.

Mai mult, după ce a terminat de incendiat florile, Bianca Drăgușanu a adăugat și mesajul „End of Story”, fapt ce înseamnă că vedeta a pus punct și că nu mai există cale de întoarcere. Se pare că este hotărâtă să îl uite pe Alex Bodi, iar un buchet de trandafiri, indiferent cât de impresionat este, nu o va face să se răzgândească.