Bianca Drăgușanu, provocatoare și lipsită de inhibiții. Fotografia care a încins internetul pare desprinsă din filmele pentru adulți

Publicat: 21/02/2020 | 12:08

Bianca Drăgușanu lovește din nou în mediul online, iar ultima fotografie pe care a postat-o pe pagina sa de Instagram a accelerat pulsul tuturor vizitatorilor. Nu este pentru prima oară când blondina oferă astfel de surprize vizuale spectaculoase, însă de data aceasta se poate spune că a ridicat și mai sus ”ștacheta”.

Admirată, vânată de paparazzi, controversată – în unele cazuri -, invitată la evenimente mondene și ”curtată” pentru a realiza pictoriale incendiare sau reclame diverse. Bianca rămâne aceeași vedetă pentru care a fi în centrul atenției este nu numai o provocare cotidiană, ci și o dorință acerbă. Cum afară nu a venit, încă, primăvara, Bianca Drăgușanu s-a decis să propună o fotografie alb-negru care să facă furori. Și, având în vedere numărul de like-uri pe care le-au plasat internauții în dreptul imaginii, se poate trage concluzia că impactul a fost deosebit.

Îmbrăcată doar în lenjerie intimă și ciorapi de mătase, blondina ține în mâna dreaptă o sticlă de șampanie, iar în cea stângă un pahar. O privire languroase, un zâmbet abia schițat, o imagine care, așa cum se mai spune, face mai mult decât o mie de cuvinte.

Bianca Drăgușanu a aprins, din nou, imaginația fanilor

Bianca Drăgușanu: ”Doctorul îmi zice că nu mi le face…”

Bianca Drăgușanu a oferit – la ”Vorbește lumea” – unele detalii despre intervențiile făcute în cabinetul esteticianului. Vedeta a recunoscut că dorește să își schimbe implanturile, însă a mărturisit și că doctorul estetician a sfătuit-o să nu își mai retușeze atât de des buzele. Numai că nu ține cont de sfatul său.

“Buzele. Aveam buzele foarte subțiri, mi se vedeau numai ochii în cap. Mi s-a părut și mi se pare mereu că am nevoie să-mi retușez buzele. Și vin foarte des la cabinet, chiar o dată la trei luni și zic: «Vreau buzele!». (…). Doctorul îmi zice că nu mi le face, iar eu îi zic că mi le fac singură”, a declarat Bianca Drăgușanu. Medicul fostei prezentatoare a spus – resemnat – că nu își dorește să comenteze prea mult acest subiect… delicat și că face tot ce poate pentru ca Bianca să nu mai mărească volumul buzelor. “Asta este, dacă așa își dorește, așa își dorește”, a afirmat esteticianul preferat de Bianca Drăgușanu.