Bianca Drăgușanu, probleme din cauza operației de la nas! Ce o nemulțumește pe blondină. „Am stat și m-am studiat”

Publicat: 14/04/2021 | 11:37

În urmă cu o lună, Bianca Drăgușanu a apelat la o nouă intervenție chirurgicală. De această dată vedeta și-a dorit un nas foarte mic, asemenea celor din filtrele de pe Instagram. Însă, se pare că nu este prea mulțumită de rezultat.

Bianca Drăgușanu și-a refăcut piramida nazală, în speranța unui nas perfect. Deși a avut mare încredere că rezultatul o să fie unul pe măsură, diva este dezamăgit. Se analizează mereu în oglindă și tot găsește ceva care o nemulțumește. Însă, Bianca nu își pierde încă speranța, este conștientă că operația a avut loc recent, iar fața ei încă este ușor umflată, așa că va mai trece niște timp până va putea să vadă rezultatul final. (CITEȘTE ȘI: BIANCA DRĂGUȘANU, PROBLEMĂ DELICATĂ DUPĂ O INTERVENȚIE ESTETICĂ: “CE MI-O FI TREBUIT MIE IMPLANT DE SPRÂNCENE? O PORCĂRIE”)

„Am stat și m-am studiat. Nu știu ce m-aș face fără filtrele astea!  Astăzi a trecut o lună de la operația mea de rinoplastie, încă sunt foarte umflată în zona ochilor și în curând trebuie să merg la o consultație la Cluj. Săptămâna viitoare voi fi din nou acolo.”, a declarat Bianca Drăgușanu pe Instagram.

Bianca Drăgușanu, cu mama în cabinetul medicului

Bianca Drăgușanu este o susținătoare o operațiilor estetice și a spus acest lucru destul de clar de-a lungul timpului. Acum, după ce a ajuns să arate exact așa cum își dorește, blondina a trecut să facă modificări și la restul familiei. (VEZI ȘI: BIANCA DRĂGUȘANU ȘI GABI BĂDĂLĂU, PROBLEME ÎN PARADIS? CE A POSTAT BLONDINA)

După ce săptămâna trecută a luat-o pe sora ei Oana la cabinet, pentru a-și mări buzele cu botox, de data aceasta Bianca Drăgușanu intenționează să își ducă mama în fața medicului.

„Privindu-mă atent, am constatat că inflamația a mai trecut și că ar fi timpul să fac acest jawline în curând, la Cluj. Urmează să mă injectez și poate o iau și pe mama cu mine, că are nevoie de niște botox”, a mai spus Bianca Drăgușau Instagram.