Bianca Drăgușanu, primele declarații după ce a fost criticată pentru că și-a vândut imaginea unui studio de videochat: “Ar fi vrut să fie în locul meu, mai ales financiar”. Ce a dezvăluit despre averea strânsă

Publicat: 29/04/2021 | 20:05

Contactată de CANCAN.RO, Bianca Drăgușanu a acceptat să ofere un interviu privind afirmațiile acide care s-au făcut la adresa ei, după ce a devenit imaginea unui studio de videochat din București. Fosta prezentatoare a subliniat că, de fapt, cârcotașii și-ar fi dorit să fie în locul ei, mai ales din punct de vedere financiar. În plus, celebra blondă a făcut o dezvăluire neașteptată despre averea pe care a reușit să o strângă până la vârsta de 39 de ani.

Suma pentru care afacerista a acceptat să devină imaginea unui studio de videochat este de 100.000 de euro și, de pe bulevardele Capitalei, mesajele de pe bannerele au ajuns pe social media. Aici, criticile au “curs” în valuri, după cum puteți observa în colajul de mai jos. “Când tot ce te pricepi să faci e să fii petardă până la capăt și, pentru bani, să uiți de orice urmă de demnitate…” și “Bravo, Bobiță! Încurajați continuu nonvalorile! Vai de capul vostru” sunt doar două dintre numeroasele comentarii acide.

(Nu rata: Elena Băsescu seamănă tot mai mult cu Bianca Drăgușanu. Fiica fostului președinte împlinește 41 de ani)

Răspunsul Biancăi Drăgușanu pentru cei care au pus-o la zid după cel mai nou contract

Fosta prezentatoare de la Kanal D îi vede “sub nivelul mării” pe cei care o judecă pentru noul proiect din viața sa. Ea ne-a mai mărturisit că a anticipat “scandalul” izbucnit în urma acestei decizii pe care a cântărit-o foarte bine.

“Câinii latră, ursul trece. Pentru mine nu e decât un alt contract de imagine mult peste tot ce am semnat până acum. Mă așteptam, lumea oricum mă judecă ???? N-am trăit niciodată după ce zice lumea, iar, de obicei, ăștia care au ceva de zis sunt sub nivelul… mării. Cei care comentează ar fi vrut să fie în locul meu, mai ales financiar”, a declarat Bianca Drăgușanu în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

Bianca Drăgușanu, criticată după ce s-a aflat că și-a vândut imaginea unui studio de videochat din România © Facebook

(Descoperă și: Anca Țurcașiu a făcut-o praf pe Bianca Drăgușanu. Ce a spus despre blondină în emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV)

Bianca Drăgușanu, dezvăluiri despre averea strânsă

Diva a mai precizat că este o persoană împlinită pe toate planurile și că profitul adus de atelierul de croitorie, dar și câștigurile strânse din contractele de imagine i-au asigurat nu doar ei viitorul, ci și familiei sale.

“Eu, din toate punctele de vedere, sunt un om realizat. Conduc o afacere de succes de peste 14 ani, iar contractele de imagine pe care le am mi-au asigurat viitorul din punct de vedere financiar atât mie, cât și familiei mele”, ne-a mai mărturisit fosta prezentatoare în exclusivitate.

(Vezi și: EXCLUSIV | Bianca Drăgușanu și Iulia Sălăgean, ipostaze +18 în dormitor!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.