Bianca Drăgușanu, prima reacție după ce Alex Bodi s-a mutat cu amanta la Londra: “Totul este trecător”

Publicat: 22/03/2020 | 20:04

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a aflat astăzi că Alex Bodi își petrece timpul în compania ”amantei” sale, Daria Radionova, în Londra. În tot acest timp, Bianca Drăgușanu afișează pe rețelele de socializare o pozitivitate ieșită din comun. Vedeta își îndeamnă fanii să se gândească la viitor, pentru că totul este trecător.

Astăzi, Alex Bodi a fost surprins luând micul dejun într-o cameră  luxoasă a unui hotel din Londra, alături de Daria Radionova, rusoaica care l-ar fi depărțit de Bianca Drăgușanu. (VEZI: Alex Bodi s-a mutat în Anglia cu ”amanta” la două săptămâni de la divorț?! Avem imaginile care l-au dat de gol! )

Paralel cu momentele romantice pe care le trăiește fostul soț în lipsa ei, Bianca se arată fericită și optimistă pe rețelele de socializare. Blondina le-a mărturisit astăzi fanilor pe Instagram că vrea să se axeze mai mult pe întreținerea fizicului său, să mănânce sănătos, să meargă la sală și să se gândească mai mult la zilele de vară ce vor veni.

”Țineți cont că totul este trecător… și că, da, urmează să vină vara și trebuie să arătăm impecabil. Așa că mai ușor cu toate prostiile că putem să mâncăm sănătos chiar dacă stăm acasă, chiar dacă nu gătești.”, a spus Bianca Drăgușanu pe contul său de Instagram.

CITEȘTE ȘI: Bianca Drăguşanu, prima reacţie după ce Alex Bodi a anunţat că s-au împăcat: „Mă sună de zeci de ori să-mi spună că mă iubeşte”

Alex Bodi s-a mutat cu Daria Radionova în Anglia?

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor noi informații și imagini în prim-planul cărora se află fostul soț al Biancăi Drăgușanu și sexoasa rusoaică Daria Radionova, femeia cu care afaceristul ar fi „tradus-o” pe Bianca Drăgușanu. Fotografiile surprinse duminică, 22 martie, confirmă practic relația dintre rusoaică și omul de afaceri din Mediaș. Cei doi și-au postat fiecare pe contul de Instagram poze din camera unui hotel luxos din Londra, luând romantic micul dejun.