Bianca Drăguşanu, prima reacţie după ce a văzut poza cu Daria Radionova şi Alex Bodi împreună: „Sunt ambiţioasă…”

Publicat: 08/06/2020 | 08:37

Confruntarea în mediul online dintre Bianca Drăgușanu și Daria Radionova e precum un război la baionetă. Cele două dive, prima, fosta lui Alex Bodi, cealaltă, actuala, se atacă pe rețelele de socializare din ce în ce mai dur. Ultima reacție a Biancăi Drăgușanu după ce a văzut poza cu Daria Radionova și Alex Bodi împreună?

CITEȘTE ȘI: BIANCA DRĂGUȘANU CONTINUĂ RĂZBOIUL CU DARIA RADIONOVA. BLONDINA, MESAJE DURE LA ADRESA IUBITEI FOSTULUI SOȚ: „ÎȚI RUINEAZĂ IUBIREA”

Bianca și Alex Bodi au rupt relația de câteva săotămâni, iar de atunci vedeta și-a canalizat eforturile pe Instagram, unde lovește fără milă. În ultima postare, ea s-a și caracterizat: ”Sunt dură, ambițioasă și știu exact ce vreau. Dacă asta mă face o scorpie, ok!”, a scris Bianca în dreptul unei fotografii care nu o descrie chiar așa, diva zâmbind larg. Și-a atras imediat simpatia: ”Femeia fără cusur…clar!!!Desparțirea asta te-a făcut și mai frumoasă!!!Mărunțica londoneză se screme în zadar!” Este comentariul pe care i l-a scris o admiratoare a ei.

NU RATA: BIANCA DRĂGUȘANU, MESAJ DUR PE REȚELELE DE SOCIALIZARE! ALEX BODI ESTE VIZAT. „SĂ VĂ FEREASCĂ DUMNEZEU…”

În urmă cu doar o zi, aceeași Bianca ”arunca” pe Instagram mesajul: „Șterge, nu mai urmări, scoate de la prieteni, blochează, elimină și deconectează orice legătură cu ceva sau cineva care îți ruinează pacea, iubirea și fericirea. Nu doar în social media, ci și în viața reală. Nu ai nevoie să fii în preajma celor care nu îți văd și nu îți apreciază valoarea.”

Bianca Drăguşanu, prima reacţie după ce a văzut poza cu Daria Radionova şi Alex Bodi împreună

Din istoricul mesajelor tăioase se desprinde acea postare pe Instagram a Biancăi cu țintă precisă, Daria Radionova, „scroafă cu aere de divă”. Iar fotografia a fost și ea ieșită din tipare, un porc îmbrăcat în haine. A fost momentul în care actuala iubită a lui Alex Bodi a reaxționat. (VEZI AICI: BIANCA DRĂGUȘANU, PRIMA REACȚIE DUPĂ CE A AFLAT CĂ VICTOR SLAV ARE O NOUĂ IUBITĂ: „AȘTEPT CU NERĂBDARE SĂ NE..”)

„Dacă mă urăști, urăște-mă singură, nu te duce acolo să spui minciuni despre mine și nu încerca să aduni oameni care să mă urască împreună cu tine”, a scris Daria Radionova.