Bianca Drăgușanu, poză de album alături de soțul ei și fiicele lor. Ce declarație de iubire le-a făcut fosta prezentatoare TV

Publicat: 17/12/2019 | 12:38

Bianca Drăgușanu și-a surprins fanii cu o poză de album alături de soțul ei și două dintre fiicele lor: Sofia și Chaqueline! Imaginea le-a topit inimile internauților care au analizat fiecare detaliu și au citit și declarația de iubire pe care fosta prezentatoare TV le-a făcut-o celor mai importante persoane din viața ei.

Citește și: Bianca Drăgușanu, pe un site de escorte din Olanda. Câți euro cere pe oră

Bianca Drăgușanu, poză de album alături de soțul ei și fiicele lor

Bianca Drăgușanu radiază de fericire în fotografia în care apare alături de fiica sa biologică, soțul său și fata cea mare a acestuia. Partenerul de viață al vedetei își ține în brațe fiica vitregă, iar pe cea biologică ține mâna protectiv. Chaqueline locuiește lângă Madrid, în Alcala de Henares, alături de mama ei, dar şi de părinţii afaceristului. Frumoasa adolescentă se înțelege foarte bine cu mama vitregă.

Poza de album făcută publică de fosta prezentatoare de la Kanal D a fost însoțită de o descriere în care a folosit foarte multe hashtag-uri. “my happiness ❤️ #mybaby #mylove #blessed #family #love #loved #thankful #thankyou #god (Fericirea mea ❤️ #copilulmeu #iubireamea #binecuvântată #familie #iubire #iubită #recunoscătoare #îțimulțumesc #Dumnezeu )????????❤️ #???? #❤️” este mesajul scris de Bianca Drăgușanu pe contul ei oficial de Instagram.

Citește și: Bianca Drăgușanu a renuțat la machiajul glam. Cum arată vedeta nemachiată

Controversatul afacerist are două fetițe cu femei diferite. În urmă cu o zi, el a urcat pe o rețea de socializare mai multe imagini cu micuțele sale prințese, iar în dreptul lor a notat următoarele: “Motivația și speranța mea de zi cu zi,îngerașii mei Chaqueline și Selena!! #happy #love #blessed #thankful #my #angels #daddygirls #proud #❤️❤️”. Pozele de colecție cu soțul Biancăi Drăgușanu și fiicele sale le puteți admira în galeria foto a articolului.

Citește și: Cu totul la vedere! Cum a apărut îmbrăcată Bianca Drăgușanu azi-noapte, la ziua de naștere a soțului ei

Bianca Drăgușanu a fost căsătorită cu Victor Slav, dar au divorțat în 2014

Bianca Drăguşanu s-a născut pe 6 martie 1982 în Hunedoara. Ea şi Victor Slav s-au cununat civil pe 6 septembrie 2013, la Starea Civilă a Sectorului 3 din Bucureşti. Nunta au făcut-o pe 29 septembrie 2013, iar naşi au fost Nicoleta Luciu şi soţul ei, Zsolt Csergo. La câteva luni după ce au devenit soţ şi soţie, în 2014, au divorţat.

Citește și: Victor Slav a dezvăluit cum erau partidele de amor cu Bianca Drăgușanu: “Ca să facem sex, trebuia să…”

Ulterior, Bianca Drăgușanu și Victor Slav şi-au reluat relaţia în secret, după care blonda a făcut totul public. Vedeta i-a dăruit o fiică prezentatorului TV. Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016. Bianca Drăgușanu are un atelier de croitorie, de unde ies adevărate capodopere vestimentare. La sfârșitul lunii iulie 2018, vedeta și-a încheiat colaborarea cu postul de televiziune Kanal D, unde a moderat emisiunea “Te vreau lângă mine”. La acel moment, ea a fost înlocuită cu Andreea Mantea.

Bianca Drăgușanu s-a căsătorit civil cu afaceristul extravagant din Mediaș pe 1 august 2019, iar ceremonia a fost organizată în mare secret – părinții vedetei nu știau nimic despre planurile sale.