Bianca Drăgușanu, postare satirică pe IG Story: “Stai calm”. Gestul romantic făcut de Gabi Bădălău în public | FOTO

Publicat: 30/04/2021 | 19:09

Fosta prezentatoare de la Kanal D a făcut o postare satirică pe IG Story , iar apropiații și fanii s-au amuzat când au citit mesajele pe care aceasta le-a scris. Pe de altă parte, iubitul Biancăi Drăgușanu a făcut un gest romantic azi, iar imaginile au fost văzute de mii de susținătiri. Gabi Bădălău se află încă în divorț cu artista Claudia Pătrășcanu, alături de care a făcut doi copii.

Bianca Drăgușanu, mesaje “înțepătoare” pe IG Stories

În urmă cu câteva ore bune, Bianca Drăgușanu a încărcat pe Instagram Stories poza din stânga colajului de mai jos, iar pe ea a scris următoarele gânduri: “Ăștia putea fi noi, dar tu ai pus Story cu Drăgușanca”, “Boss babe (n.r.: Șefă)” și “#staycalm (n.r.: #StaiCalm)”.

Postarea blondei i-a împărțit pe fani în două tabere: unii bănuiesc că ar fi îndreptată, de fapt, spre Daria Radionova, iar alții cred că ar avea legătură cu alte doamne sau domnișoare care au încercat să intervină în relațiile ei de amor.

Și Gabi Bădălău a atras atenția tuturor azi, după ce a publicat un scurt video în care apare în timp ce stă la masă. După cum puteți observa în colajul de mai jos, dar și în galeria foto a articolului, în imagini apare și unul dintre autoturismele de lux pe care le deține. Înainte să publice înregistrarea, iubitul Biancăi Drăgușanu a selectat următoarele versuri: “Când nori pe cerul vieții se adună, hooo / Mă las în grija ta” care se regăsesc în melodia “Jumătatea Mea Mai Bună”, lansată luna trecută de băieții de la 3 Sud Est și Andra.

Ieri, Bianca Drăgușanu a distribuit o fotografie cu mesaj subtil, iar azi, Gabi Bădălău a publicat un clip pentru care a selectat câteva versuri din piesa “Jumătatea Mea Mai Bună”, lansată de Andra și 3 Sud Est © Instagram Stories

Nu rata: EXCLUSIV | Bianca Drăgușanu, primele declarații după ce a fost criticată pentru că și-a vândut imaginea unui studio de videochat: “Ar fi vrut să fie în locul meu, mai ales financiar”. Ce a dezvăluit despre averea strânsă

Bianca Drăgușanu, despre cea de-a treia nuntă

La începutul acestui an, Gabi Bădălău și-a asumat relația cu Bianca Drăgușanu, după ce au fost fotografiați în ipostaze apropiate într-o stațiune de la munte în decembrie 2020. Cei doi au petrecut o vacanță de fițe în Dubai și, ulterior, au poposit câteva zile bune în Insulele Maldive. Într-una dintre serile calde, fosta prezentatoare a fost filmată în timp ce înota topless într-o piscină.

Vezi și: Bianca Drăgușanu și Alex Bodi țin legătura prin mesaje?! Gabi Bădălău a făcut un scandal monstruos

“Mi se întâmplă exact ce-mi doresc să mi se întâmple și sunt fericită. Nu-mi găsesc cuvintele să mă exprim. Există cineva în viața mea care mă face foarte fericită, da, este adevărat. Da, mă mărit. A treia oară o să fie cu noroc. E clar că o să mă mărit. Eu tot ce primesc dau dublu înapoi. Eu creez dependență și consider că lucrul ăsta este minunat”, a declarat fosta prezentatoare în cadrul unei ediții a emisiunii “Teo Show”, difuzată în urmă cu aproape trei luni.

În platoul de la Kanal D a fost invitat și Cătălin Botezatu care s-a oferit să le fie naș Biancăi Drăgușanu și lui Gabi Bădălău. Creatoarea de modă a acceptat și a dezvăluit că mai are o pereche de nași.

Te-ar putea interesa: Alex Bodi, mărturii-bombă despre cum încearcă să o recucerească pe Bianca Drăgușanu: “Este adevărat că i-am trimis flori”. Gestul controversat făcut de fosta soție

Sursa foto: Facebook, Instagram & Instagram Stories