Bianca Drăgușanu, Paște atipic. Ce activitate și-a găsit diva la prima oră a dimineții

Publicat: 04/05/2021 | 09:24

Bianca Drăgușanu se străduiește să își mențină trupul zvelt chiar și în zilele de Paște, când toată lumea încalcă regula, mănâncă tot ce se poate și se odihnește.

Diva showbizului românesc se pare că nu trece cu vederea condiției fizice în nicio zi, fie ea și de mare sărbătoare. La prima oră a dimineții de luni, a doua zi  de Paște, Bianca s-a echipat în setul sportiv și a ieșit în parcul Herăstrău pentru a-și face exercițiile fizice în aer liber, dat fiind faptul că am avut parte de niște zile extrem de călduroase de aceste sărbători. Blondina a publicat două fotografii de la ora de fitness pe contul ei de Instagram.

Alex Bodi, surpriză de proporții, de Paște, pentru Bianca Drăgușanu

Alex Bodi i-a oferit un mega-buchet de flori Biancăi Drăgușanu, în Sâmbăta Mare. Florile albastre au fost distribuite de diva pe constul de Instagram. Se pare că fostul său soț încearcă din răsputeri să o recucerească, după ce diva s-ar fi certat cu Gabi Bădălău.

„Gabi (n.r – Bădălău) a turbat, i-a spus clar că dacă nu îi dă block lui Bodi, între ei s-a terminat totul. Că el nu vrea să fie încornoratul țării, precum Victor Slav. Eu cred că Bianca și Bodi se mai iubesc. Să nu vă mirați dacă îi veți vedea, din nou, împreună”, au declarat apropiați de-ai Biancăi Drăgușanu pentru Playtech.