Bianca Drăgușanu o să ia foc când o să afle! Cu ce femeie s-a autoizolat Alex Bodi înainte de a se împăca cu vedeta

Publicat: 29/03/2020 | 17:20

Bianca Drăgușanu o să ia foc când o să afle! S-a aflat cu ce femeie s-a autoizolat Alex Bodi înainte de a se împăca cu vedeta.

Au dvorțat cu scandal la notar, iar apoi s-au denigrat la TV. Bianca Drăgușanu și Alex Bodi și-au adresat cuvinte dure și și-au adus acuzații grave unul altuia. Iată, însă, că totul e de domeniul trecutului și acum cei doi au îngropat securea războiului.

Dragostea dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi a învins! Cei doi au deics să mai dea o șansă poveștii lor de iubire, dar au stabilit de asemenea să semneze și un contract de confidențialitate. Afaceristul s-a întors în țară pentru a fi alături de Bianca Drăgușanu, dar puțini sunt cei care știu că Alex Bodi s-a autoizolat înainte cu o altă femeie în Londra. (CITEȘTE ȘI: CE DECLARA BIANCA DRĂGUȘANU ÎNAINTE DE A SE ÎMPĂCA IAR CU ALEX BODI. “SUNT MAI NAIVĂ, MAI TOANTĂ CÂND MĂ ÎNDRĂGOSTESC. VREAU SĂ MĂ RETRAG DEMNĂ DIN VIAȚĂ!”)

Este vorba despre… nimeni alta decât rusoaica Daria Radionova, pe care Alex Bodi a lăsat-o cu ochii în soare.

“Daria este foarte dezamăgită de gestul lui Alex. Ea credea că între ei se va lega o frumoasă poveste de dragoste. I-a reproșat că preferă o femeie fără demnitate (n.r: Bianca) în locul ei. În mod cert nu se aștepta. Era convinsă că a pus mâna pe Alex”, au declarat apropiații celor doi pentru Impact.

”Cred că amândoi merită o a doua șansă”

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au divorțat cu scandal, la notar, pe data de 10 martie. Cei doi și-au aruncat apoi valuri de acuzații în public, legate de infidelitate, violență domestică, precum și detalii financiare. După două săptămâni de certuri mediatizate, Bianca și Alex nu au mai putut rezista unul fără celalălt și au reaprins flacăra iubirii, zilele trecute. Au luat decizia să-și mai acorde o șansă, după ce omul de afaceri a hotărât să facă primul pas spre împăcare.

Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, Bianca Drăgușanu pare dispusă să renunțe și la acțiunea din instanță, unde a depus o cerere de emitere a unui ordin de protecție. (VEZI ȘI: CE S-A ÎNTÂMPLAT ÎN SPATELE UȘILOR ÎNCHISE DE LA JUDECĂTORIE)

”Vrea să se împace cu Alex. Cred că amândoi merită o a doua șansă pentru că sentimentele dintre ei au fost puternice. Cred că Bianca o să renunțe și la proces. Cu siguranță așa o să se întâmple dacă se împacă”ne-a declarat o apropiată a vedetei.

Singura condiție pe care Bianca a impus-o pentru a accepta împăcarea cu fostul soț a fost aceea de a semna un contract de confidențialitate. Conform acestuia, indiferent de discuții, certuri, separări, niciunul nu are voie să vorbească în public despre celălalt. Mai mult, potrivit contractului, cel care greșește în relație trebuie să plătească.