Bianca Drăgușanu o ia în derâdere pe buna sa prietenă Daniela Crudu. Ce gest a făcut blondina „Vă ador”

Publicat: 05/03/2021 | 09:40

Gest surprinzător făcut de Bianca Drăgușanu la adresa Danielei Crudu. Blondina a luat-o în derâdere pe buna sa prietenă, cu o filmare pamphlet realizată de Anisia Gafton.

Anisia Gafton a făcut clip pamflet, prin care a imitat-o pe Daniela Crudu, prin câteva reacții ale brunetei, care au stârnit râs de nenumărate ori. Mai précis, în filmare, Ania o imită la râsul „zgomotos” și modul de a vorbi.

Bianca Drăgușanu nu doar că s-a amuzat copios, dar le-a arătat tuturor clipul, repostându-l pe pagina sa de Instagram, la Stories. Ea a scris „Vă ador”, referindu-se, probabil, la Anisia Gafton și Daniela Crudu.

@anisiagafton♬ sunet original – Anisia Gafton

Bianca Drăgușanu și Daniela crudu, prietene de ani buni

Cele două foste asistente Tv s-au împrietenit încă de pe vremea când împărțeau aceeași canapea „Păcătoasă”. Ele au împărțit apoi mai multe prezentări și evenimente mondene. Cele două s-au susținut de fiecare dată când au avut probleme.

„Sunt alături de ea, indiferent de ce urmează. Nu pot să comentez acest caz delicat. Nu am păreri decât despre viața mea, lucru care ar trebui să se întâmple la modul general. Să nu-și mai dea nimeni cu părerea. O iubesc și îi sunt alături. Daniela o să treacă și peste asta. N-am vorbit zilele acestea cu ea. Sigur o stresează toată lumea”, a declarat Bianca Drăgușanu pentru Cancan anul trecut când bruneta a fost bătută de iubitul croat.