Bianca Drăgușanu o arde pe lux și opulență. A „fugit” în Dubai și petrecere alături de Ramona Gabor

Publicat: 27/12/2020 | 16:41

Trecerea dintre ani se apropie cu pași repezi, așa că Bianca Drăgușanu a fugit departe de România, pentru a scăpa de frigul de aici și pentru a se distra așa cum numai ea știe. Nu, nu, nu singură, ci alături de buna ei prietenă, Ramona Gabor.

Toată lumea se pregătește de Revelion și fiecare vrea să petreacă noaptea trecerii dintre ani în felul lui. Excentrică așa cum o știm cu toții, Bianca Drăgușanu a plecat în Dubai să petreacă așa cum se cuvine, alături de prietena ei, Ramona Gabor.

Pe Instastory, Bianca Drăgușanu a postat mai multe clipuri video cu ea și Ramona Gabor și cele două le-au demonstrat internauților că se distrează de minune. Au mers împreună la un restaurant și s-au delectat cu preparate fine, după care au încheiat ziua cu o sesiune de shopping nebunesc!

Și-au cumpărat pantofi, cizme înalte, cu glitter și s-au transformat în dive mai mari decât sunt, acum nu le mai rămâne decât să aștepte Revelionul cum se cuvine.

Cum a reacționat Bianca Drăgușanu, după ce Alex Bodi a anunțat nunta cu Daria Radionova

Bianca Drăgușanu a lăsat impresia că nu ar fi aflat încă de nunta lui Alex Bodi cu Daria Radionova, femeia pe care o consideră principala vinovată de despărțirea lor. Într-o postare, fosta prezentatoare de la Kanal D a transmis un mesaj cu tâlc direct de la întâlnirea cu prietenii apropiați.

A doua zi de Crăciun a prins-o pe Bianca Drăgușanu în compania prietenilor apropiați și a urcat pe Instagram Stories câteva filmări de la masa plină cu preparate delicioase. Într-una dintre înregistrări, ea dansează pe o manea preferată, iar pe un boomerang în care ciocnește un pahar cu vin cu cei dragi, vedeta a scris un mesaj în limba engleză: “The best of the blessed (n.r.: Cei mai buni dintre cei binecuvântați)”.