Bianca Drăgușanu nu își mai ascunde relația cu Cengiz Şıklaroğlu. Ce declarație de dragoste i-a făcut milionarului turc

Publicat: 18/12/2020 | 16:45

Bianca Drăgușanu nu a recunoscut public că ar forma un cuplu cu milionarul Cengiz Şıklaroğlu. Însă faptele o dau de gol. Ultimul gest făcut de vedetă indică faptul că la mijloc este mai mult decât o simplă amiciție.

Bianca Drăgușanu a postat pe contul ei de Instagram un filmuleț surprinzător prin care i-a făcut o declarație de dragoste milionarului turc, cu care se presupune că are o relație de câteva săptămâni. Bianca Drăgușanu nu a recunoscut public că formează un cuplu cu Cengiz Şıklaroğlu, însă cei doi au petrecut mai multe momente împreună, blondina mergând deseori la reședința de lux a milionarului din Istanbul.

Bianca Drăgușanu a scris pe Instagram în dreptul unui clip ce îl înfățișa pe Cengiz la televizor, etichetându-l la acea postare și scriind „The light of my life” – „Lumina din viața mea”, cuvinte destul de mari la adresa milionarului turc. Bianca a mai scris „Bună dimineața” și părea extrem de bine dispusă, semne că se îndrăgostește pe zi ce trece de „gangsterul” din Turcia?

Cengiz Şıklaroğlu: „Bianca este foarte diferită”

Milionarul a vrut să lămurească situația și a infirmat zvonurile conform cărora el ar avea o relație cu Bianca Drăgușanu.

”Avem nevoie de timp. Orice bărbat şi-ar dori-o pe Bianca. Este ceva normal. Dar acum nu am timp pentru că trebuie să muncesc. Şi mai am şi alte probleme: nu pot ieşi. Stau numai în Istanbul. Nu pot veni în România. Nu pot ieşi de aici. Cred că Bianca s-ar plictisi de mine. Şi poate după două luni ar spune că vrea să meargă la petreceri, iar eu nu pot să merg şi mi-ar spune că nu mă mai vrea.

Bianca este foarte diferită. Viaţa mea este atât de diferită… Poate că ea ar vrea, poate că eu aş vrea să fie ceva între noi, dar viaţa mea… Începe o perioadă grea pentru mine pentru că abia am ieşit din închisoare, acum 4 luni şi să am o relaţie este foarte greu pentru mine”, a mai declarat milionarul.