Bianca Drăgușanu, momente de răsfăț într-un jacuzzi alături de un bărbat? Cine este musculosul care apare pe filmarea în care este etichetată diva | VIDEO

Publicat: 09/01/2021 | 17:41

“Bianca Drăgușanu, surprinsă în timpul unor momente de răsfăț în jacuzzi alături de un bărbat misterios?” – aceasta a fost întrebarea pe care au avut-o mulți internauți, după ce au văzut una dintre înregistrările publicate chiar de divă. Ei bine, lucrurile nu au stat așa, pentru că musculosul care apare pe filmarea în care este etichetată și fosta soție a lui Alex Bodi e, de fapt, un prieten.

Bianca Drăgușanu, vacanță în paradisul din Maldive

Aflată în Insulele Maldive, Bianca Drăgușanu a distribuit filmarea unei prietene care s-a relazat azi-noapte cu iubitul ei într-un jacuzzi la munte, în România. Mitzza și partenerul ei de viață, Cosmin Crunteanu, se află într-o minivacanță în Bușteni, unde iarna a îmbrăcat totul în straie albe. Bruneta și-ar fi dorit ca amica sa celebră să îi fie alături, așa că a etichetat-o într-una dintre înregistrările făcute și pe care apare iubitul său. Ulterior, blonda a pus video-ul la ea pe Instagram Stories, după cum puteți vedea în colajul de mai jos, dar și în galeria foto a articolului.

Într-una dintre postările făcute de pe însoritele meleaguri, fosta prezentatoare a transmis un mesaj cu subînțeles în limba engleză: “The best is yet to come (n.r.: Ce este mai bun urmează să vină)”.

Bianca Drăgușanu a fost etichetată de buna ei prietenă, Mitzza, într-o filmare pe care aceasta a făcut-o în timp ce era în jacuzzi alături de partenerul ei de viață, Cosmin Crunteanu © Instagram Stories
Bianca Drăgușanu a fost etichetată de buna ei prietenă, Mitzza, într-o filmare pe care aceasta a făcut-o în timp ce era în jacuzzi alături de partenerul ei de viață, Cosmin Crunteanu © Instagram Stories

Nu rata: Reacția Claudiei Pătrăşcanu despre “vacanța” lui Gabi Bădălău cu Bianca Drăgușanu, din Dubai: “A urmat așteptarea…”

Fosta prezentatoare de la Kanal D și-a făcut timp și pentru fanii de pe TikTok după ce a ajuns în Maldive și a publicat cinci video-uri HOT.

@biancadragusanu8##heavean ##lovemylife ##maldives ##????♬ Ana Lahale – Elyanna

Descoperă și: El este “Alex Bodi” din folclor! Bianca Drăgușanu, curtată de sosia fostul ei soț. Cei doi par să fie gemeni | FOTO

Cel mai probabil, după vacanța în Insulele Maldive, Bianca Drăgușanu va reveni în România… ea și-a petrecut revelionul în Dubai, alături de mai multe prietene, printre care s-a aflat și Ramona Gabor, dar și Gabi Bădălău, care, oficial, este încă soțul Claudiei Pătrășcanu.

Citește și: Claudia Pătrășcanu, primele declarații despre relația lui Gabi Bădălău cu Bianca Drăgușanu: “Să o prezinte copiilor noștri minori”