Bianca Drăgușanu, mesaj dur pe rețelele de socializare! Alex Bodi este vizat. „Să vă ferească Dumnezeu…”

Publicat: 02/06/2020 | 17:55

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au format unul dintre cele mai controversate cupluri din showbiz-ul românesc. Au avut un traseu tumultuos, presărat cu multe despărțiri, împăcări și chiar un divorț. Însă, se pare că într-un final povestea s-a terminat. Cei doi au luat-o pe drumuri separat și par că nu vor să mai audă unul de altul.

Deși fanii sperau la încă o împăcare, relația vicioasă dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi pare că nu mai poate să fie resuscitată din nou. Mai ales după ce bărbatul și-a asumat public relația cu Daria Radionova. Nici Bianca nu a rămas pradă tristeții și melancoliei și a mers mai departe, ocupând-și timpul cu tot felul de activități și vizite dese la salon. (CITEȘTE ȘI: BIANCA DRĂGUȘANU, REACȚIE IMPREVIZIBILĂ! A DAT FOC UNUI BUCHET URIAȘ DE TRANDAFIRI. „END OF STORY”)

Însă, chiar dacă nu a arătat că a suferit, se pare că vedeta nu se poate abține și pe rețelele de socializare încă mai are ceva de spus. După ce a văzut că paginile de Instagram ale lui Alex Bodi și Dariei Radionova abundă de declarații mai subtile sau nu de dragoste, Bianca a reacționat și a transmis un mesaj dur. (VEZI ȘI: BIANCA DRĂGUȘANU, PRIMA REACȚIE DUPĂ CE A AFLAT CĂ VICTOR SLAV ARE O NOUĂ IUBITĂ: „AȘTEPT CU NERĂBDARE SĂ NE..”)

„Să vă ferească Dumnezeu să cădeți de la înălțimea la care vă credeți! (…) Prea binecuvântată să fii stresată” , a scris Bianca Drăgușanu la un InstaStory, iar ținta acestui mesaj pare să fie destul de clară.

Bianca Drăgușanu, intervenții estetice pentru a uita de Alex Bodi

Bianca Drăgușanu pare că a descoperit secretul de a trece peste o relație fără suferință. De când s-a despărțit de Bodi, vedeta afișează o atitudine pozitivă și a apelat la diverse trucuri să o țină ocupată. Iar după o relație eșuată cel mai bun lucru este o schimbare. Așa că, Bianca a făcut turul saloanelor și mai apoi a ajuns și la doctor, pentru un implant de sprâncene.

„Ce credeți? Îmi fac implant de sprâncene astăzi. Sunt ceva ieșit din comun. Îmi fac implant de sprâncene, iar doctorul mi-a spus: „pregătește-te, Bianca, o să-ți rad o mică porțiune din părul tău, dar îți va crește urgent și vei avea cele mai șmechere sprâncene ever și sunt tare curioasă ce înseamnă această procedură, dar cum aflu detalii despre ea vă țin la curent. Așa arată sprâncenele mele acum… le cam desenez în fiecare zi, nu prea sunt mulțumită”, a spus Bianca Drăgușanu.