Bianca Drăgușanu, mărturisiri copleșitoare după ce Alex Bodi a făcut primele declarații despre divorțul lor

Publicat: 10/03/2020 | 21:01

Bianca Drăgușanu a făcut mărturisiri copleșitoare la scurt timp după ce Alex Bodi a acceptat să ofere primele declarații despre divorțul lor. Fosta prezentatoare de la Kanal D a primit numeroase mesaje de la apropiați și fani, care i-au transmis multe gânduri pozitive. Mai mult, unii dintre susținătorii săi s-au grăbit să spună că, de fapt, despărțirea oficială va fi urmată de o împăcare.

Citește și: Scandal de zile mari la notariatul la care s-au prezentat Bianca Drăgușanu și Alex Bodi pentru divorț. Blondina a țipat în stradă: “Sunați la 112!”

Bianca Drăgușanu, mărturisiri copleșitoare după ce Alex Bodi a făcut primele declarații despre divorțul lor

La câteva ore bune după ce Alex Bodi a făcut primele declarații despre divorțul de Bianca Drăgușanu și problemele apărute zilele trecute între ei, vedeta a publicat pe Instagram poza de mai jos, însoțită de următorul mesaj scris în limba engleză: “God doesn’t give the hardest battles to his toughest soldiers. He creates the toughest soldiers through life’s hardest battles… #blessed #free #smile #thebestisyettocome (…)”. Acesta se traduce astfel: “Dumnezeu nu dă cele mai grele lupte celor mai duri soldați ai săi. El creează cei mai duri soldați prin bătăliile cele mai grele din viață… # binecuvântată #liberă #zâmbet #CeEMaiBunUrmeazăSăApară (…)”.

Citește și: Bianca Drăgușanu a făcut anunțul: “Am divorțat chiar acum”

După cum puteți vedea în imaginea de mai jos, dar și în galeria foto a articolului, fanii și apropiații au reacționat imediat la postarea fostei prezentatoare TV. În ultimele ore, ea a urcat pe Instagram Stories mai multe poze cu mesaje subliminale, dar și filmări de la atelierul său de croitorie.

Aceasta este prima postare făcută de Bianca Drăgușanu după ce a semnat actele de divorț la notar împreună cu Alex Bodi © Instagram
Aceasta este prima postare făcută de Bianca Drăgușanu după ce a semnat actele de divorț la notar împreună cu Alex Bodi © Instagram

Citește și: Topul celor mai apetisante fundulețe celebre din România! Ce poziție ocupă Anna Lesko, Ruby sau Bianca Drăgușanu

Bianca Drăgușanu a fost căsătorită cu Victor Slav, dar au divorțat în 2014

Bianca Drăguşanu s-a născut pe 6 martie 1982 în Hunedoara. Ea şi Victor Slav s-au cununat civil pe 6 septembrie 2013, la Starea Civilă a Sectorului 3 din Bucureşti. Nunta au făcut-o pe 29 septembrie 2013, iar naşi au fost Nicoleta Luciu şi soţul ei, Zsolt Csergo. La câteva luni după ce au devenit soţ şi soţie, în 2014, au divorţat.

Citește și: Victor Slav a dezvăluit cum erau partidele de amor cu Bianca Drăgușanu: “Ca să facem sex, trebuia să…”

Ulterior, Bianca Drăgușanu și Victor Slav şi-au reluat relaţia în secret, după care blonda a făcut totul public. Vedeta i-a dăruit o fiică prezentatorului TV. Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016. Bianca Drăgușanu are un atelier de croitorie, de unde ies adevărate capodopere vestimentare. La sfârșitul lunii iulie 2018, vedeta și-a încheiat colaborarea cu postul de televiziune Kanal D, unde a moderat emisiunea “Te vreau lângă mine”. La acel moment, ea a fost înlocuită cu Andreea Mantea.

Bianca Drăgușanu s-a căsătorit civil cu afaceristul extravagant din Mediaș pe 1 august 2019, iar ceremonia a fost organizată în mare secret – părinții vedetei nu știau nimic despre planurile sale. Fosta prezentatoare de la Kanal D a divorțat de Alex Bodi la notar pe 10 martie 2020.