Bianca Drăgușanu mână în mână cu Daria Radionova? Iulia Sălăgean face acuzații tăioase: „E împinsă să-i facă rău lui Alex”

Publicat: 23/04/2021 | 07:46

Fosta soție a lui Alex Bodi, Iulia Sălăgean, iese la atac și dă de pământ atât cu fosta ei prietenă, Bianca Drăgușanu, cât și cu Daria Radionova. Blonda e de părere că cele două femei s-au aliat împotriva afaceristului din Mediaș pentru a-i face rău. 

Un nou scandal se va isca după ce fostele lui Bodi vor auzi declarațiile făcute de Iulia Sălăgean. Atât Daria Radionova, cât și Bianca Drăgușanu sunt acuzate de fosta soție a lui Bodi de faptul că s-au înțeles una cu cealaltă pentru a-l discredita pe afacerist. Iulia susține că vorbele pe care rusoaica i le aruncă-n față lui Alex Bodi nu o caracterizează pe ea, ci mai degrabă pe Bianca Drăgușanu.

„Mi s-a părut foarte ciudat că Daria l-a acuzat cumva pe Alex că a spus că „faci conturi false și pui oameni să-mi scrie”. Mi s-a părut foarte ciudat, pentru că Daria nu are o experiență foarte lungă cu Alex, adică astea nu sunt de la Alex.

Alex nu face așa ceva. Știu eu, că-l cunosc. Poate cineva îi șoptește în ureche Dariei, să nu cumva să fie o alianță între Daria și Bianca, așa simt eu, e părerea mea”, a spus Iulia Sălăgean pentru Antena Stars

CITEȘTE ȘI DARIA RADIONOVA ÎI DĂ DE GOL PE ALEX BODI. DEZVĂLUIRI ȘOCANTE: „M-A AGRESAT”

Bianca o influențează pe Daria?

Mai mult decât atât, felul în care pune problema, dar și cum acționează i se pare destul de cunoscut. Atât de cunoscut încât are impresia că este stilul Biancăi Drăgușanu. Iulia Sălăgean are și un motiv pentru care crede că cele două foste s-au aliat, vor să-i dea o lecție.

„Cred că a fost influențată (n.r. – Daria). Ea nici nu a apucat să vadă dacă se întâmplă ceva. Cred că cineva i-a spus deja „vezi că dacă-ți dă mesajul ăla sau dacă te blochează, înseamnă asta”. Mă gândesc că cineva i-a spus… Mă gândesc că vorbesc ele două, așa mi se pare mie.

Cred că Bianca o învață cum să reacționeze. Până acum Daria nu prea voia să posteze, acum dintr-odată se ceartă cu Alex „dă-mi niște dovezi”, care ea niciodată nu reacționa astfel.

Cred că e împinsă să facă rău sau e influențată să-i dea o lecție: „fă așa, că așa-l doare cel mai tare”. Nu știu ce ar avea Bianca de câștigat din asta. Să spună „haha, am avut eu dreptate, karma”, a mai transmis Iulia Sălăgean

Sursă foto: instagram.com