Bianca Drăgușanu lămurește definitiv marea împăcare cu Alex Bodi. “E vorba despre adrenalină, despre dependență…”

Publicat: 06/04/2020 | 23:37

În plină stare de urgență, Bianca Drăgușanu a făcut senzație la supermarket! A ieșit extrem de mulată din casă și a ”defilat” printre rafturi cu noul posterior “gonflat”. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imagini demențiale, dar și declarații savuroase ale fostei prezentatoare. Vedeta a lămurit definitiv marea împăcare cu Alex Bodi. (CITEȘTE ȘI: BIANCA DRĂGUȘANU RENUNȚĂ LA ORDINUL DE PROTECȚIE + NOI DETALII DIN CULISELE RELAȚIEI LUI ALEX BODI CU DARIA RADIONOVA)

Zilele trecute, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a întâlnit-o pe Bianca Drăgușanu într-un supermarket din zona de nord a Capitalei. După ce și-a făcut declarația pe propria răspundere, conform noilor prevederi în vigoare pentru a ieși din casă, vedeta și-a luat una dintre ținutele mulate și a mers la o scurtă repriză de shopping. Împreună cu o prietenă, Bianca Drăgușanu a luat la bani mărunți fiecare raion al magazinului și a “defilat” printre rafturi cu noul posterior “gonflat”. (VEZI ȘI: BIANCA DRĂGUȘANU O SĂ IA FOC CÂND O SĂ AFLE! CU CE FEMEIE S-A AUTOIZOLAT ALEX BODI ÎNAINTE DE A SE ÎMPĂCA CU VEDETA)

Mulată, mulată, dar a omis un lucru esențial. Pesemne că mănușile și masca nu se asortau cu ținuta, așa că vedeta a lăsat acasă echipamentul de protecție. Ba, mai mult decât atât, la un moment dat, Bianca a luat din raft un produs și, după ce l-a analizat cu atenție, supriză, nu l-a pus în coșul de cumpărături, ci l-a lăsat înapoi pe raft. Lucru nu foarte indicat în această perioadă, când virusul poate să ”atace” de oriunde.

La finalul reprizei de shopping, Bianca a ieșit din magazin, iar înainte de a pleca spre casă, acolo unde presupunem că o aștepta Alex Bodi, și-a rupt din timpul ei prețios și a oferit un interviu, în exclusivitate, pentru site-ul nr.1 din România. Blondina a lămurit definiv marea împăcare cu cu musculosul afacerist. (NU RATA: TOP 30 SEXY-SPORTIVE DIN SHOWBIZ. CE LOCURI OCUPĂ ANNA LESKO, DELIA, BIANCA DRĂGUȘANU ORI CRISTINA ICH)

Bianca Drăgușanu a “defilat” la supermarket cu noul posterior “gonflat”

“E vorba despre adrenalină, despre dependență…”

”Fac cumpărături pentru casă. Îmi ocup timpul cu sala, citesc, mă rog, iubesc și am doar gânduri pozitive. Da, ne-am împăcat. Nu este evident? Asta-i viața, e imprevizibilă. Fiecare înțelege ce vrea. Eu am o viață frumoasă. Între noi nu este vorba de cadouri, e vorba de pasiune, despre sentimente curate, despre adrenalină, despre dependență”, a declarat Bianca Drăgușanu, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.

Bianca Drăgușanu, mărturisiri savuroase despre împăcarea cu Alex Bodi

Bianca Drăgușanu s-a conformat ordonanțelor militare!

”Eu nu mă plictisec niciodată. Mi-am făcut declarație, am și pe telefon, dar și aici în mașină. Părerea mea e că e stupid să declari, ce să declari? Că m-am dus până la magazin să îmi cumpăr morcovi și pătrunjel? Mâine, poimâine o să mă vedeți în rochie de seară la cumpărături de pătrunjel”, ne-a mai spus Bianca.

Bianca respectă ordonanțele militare

Și-a ”gonflat” posteriorul?!

Bianca Drăgușanu este una dintre vedetele care pare să fie abonată la cabinetul medicului estetician. Deși este criticată pentru intervențiile estetice numeroase pe care și le-a făcut de-a lungul timpului, vedeta nu ezită să apeleze la specialiști atunci când simte nevoia de o îmbunătățire.

Din câte se pare, împăcarea cu musculosul afacerist, de care divorțase în urmă cu câteva săptămâni, a venit la pachet cu un „upgrade”. Recent, vedeta se pare că a trecut iar pragul cabinetului de estetică, acolo unde și-ar fi ”tunat” posteriorul.

Acest lucru a ieșit la iveală după ce vedeta a publicat în mediul online mai multe filmulețe, în care a abordat o ținută extrem de mulată. Colanții îi scot în evidență posteriorul de braziliancă. După toate standardele, acesta nu ar arăta atât de… perfect dacă nu ar fi modelat de un specialist. Iar intervenția pare că se bucură de un real succes în rândul admiratorilor vedetei. (NU RATA: BIANCA DRĂGUȘANU L-A FILMAT PE ALEX BODI LA SCURT TIMP DUPĂ CE ACESTA A AGRESAT-O FIZIC ÎN PARC PE MAMA EI)

S-a împăcat cu Alex la două săptămâni de la divorț!

Bianca și Alex Bodi au divorțat cu scandal, la notar, în 10 martie, 2020. Între timp, cei doi și-au aruncat valuri de acuzații în public despre infidelitate, violență domestică și detalii financiare. Indiferent de aceste două săptămâni de certuri mediatizate, Bianca și Alex nu au mai putut rezista unul fără celalălt și au reaprins flacăra iubirii, zilele trecute. Cei doi au recunoscut public, la TV, că au luat decizia să-și acorde o nouă șansă, după ce omul de afaceri a hotărât să facă primul pas spre împăcare.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, un cuplu care s-a reîmpăcat de mai multe ori

Contract de confidențialitate

Singura condiție pe care Bianca a impus-o pentru a accepta împăcarea cu fostul soț, a fost aceea de a semna un contract de confidențialitate. Conform acestuia, indiferent de discuții, certuri, separări, niciunul nu are voie să vorbescă în public unul despre celălalt. Mai mult, potrivit contractului, cel care greșește în relație trebuie să plătească. (VEZI ȘI: INFECTAT CU COVID-19, S-A DUS SINGUR DUPĂ MEDICAMENTE LA FARMACIE. „M-AU LUAT IAR CU IZOLETA ȘI ACUM…”)

„Sunt niște clauze care vor trebui păstrate reciproc. Nu o să mai vorbim unul de celălalt, a fost o condiție de a ei, nu o să mai afișăm public detalii despre celălalt, altfel celălalt plătește o anumită sumă de bani. Întâlnirea a fost bazată pe chestia cu procesul și tribunalul. Mașina este proprietatea ei și totul este legal! În contract am specificat că are mașina plătită, dar acum am reglementat clauzele exact așa cum sunt. Iar referitor la dragoste, nu le poate stabili niciun notar”, a spus Alex Bodi, într-o emisiune TV.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)