Bianca Drăgușanu l-a filmat pe Alex Bodi la scurt timp după ce acesta a agresat-o fizic în parc pe mama ei

Publicat: 07/03/2020 | 12:10

Problemele par să nu se mai termine în mariajul Biancăi Drăguşanu şi al lui Alex Bodi. La scurt timp după ce i-a agresat mama într-un parc din Bucureşti, fosta prezentatoare de la Kanal D şi-a filmat soţul în ipostaze care i-au surprins atât pe apropiaţi, cât şi pe fani. Azi-noapte, vedeta a petrecut alături de invitaţii săi pe care i-a chemat la party-ul organizat de ziua ei de naştere.

Citeşte şi: Ce s-a întâmplat în parc între mama Biancăi Drăgușanu și ginerele ei: “Alex a înjurat-o de m@#%i! Săraca, tremura toată…”

Cum l-a filmat Bianca Drăguşanu pe Alex Bodi, după ce i-a gresat mama

Ieri, 6 martie, Bianca Drăguşanu a împlinit 38 de ani, iar ziua sa de naştere şi-a împărţit-o: a stat ore bune împreună cu fiica şi mama sa, dar şi cu soţul şi prietenii apropiaţi, alături de care a sărbătorit evenimentul azi-noapte, într-un local de lux din Capitală. După cum puteţi vedea în imaginile din galeria foto a articolului, vedeta i-a făcut o surpriză micuţei Sofia, căreia i-a cumpărat o superbă perdea în camera ei. În timp ce era mondată de un bărbat, fosta prezentatoare a filmat momentele. La final, fiica sa cu fostul soţ, Victor Slav, a mărturisit entuziasmată: “E frumos! Nu am avut niciodată o perdea aşa frumoasă!”.

Celebra sărbătorită şi-a petrecut noaptea în compania soţului, care i-a agresat mama, dar şi alături de câţiva prieteni buni. În filmuleţele făcute publice de Bianca Drăguşanu se observă o răceală în gesturile ei faţă de Alex Bodi – unele momente le găsiţi în galeria foto a articolului. În ciuda experienţei neplăcute trăită de cea care i-a dat viaţă şi o ajută cu creşterea fiicei sale, vedeta a reuşit să zâmbească şi să savureze momentele frumoase alături de persoanele apropiate. Fosta prezentatoare de la Kanal D a primit multe cadouri scumpe.

Citeşte şi: Bianca Drăgușanu a făcut anunțul în lacrimi, în direct la Kanal D, în emisiunea lui Teo Trandafir: “Soțul meu m-a..”

Bianca Drăgușanu a fost căsătorită cu Victor Slav, dar au divorțat în 2014

Bianca Drăguşanu s-a născut pe 6 martie 1982 în Hunedoara. Ea şi Victor Slav s-au cununat civil pe 6 septembrie 2013, la Starea Civilă a Sectorului 3 din Bucureşti. Nunta au făcut-o pe 29 septembrie 2013, iar naşi au fost Nicoleta Luciu şi soţul ei, Zsolt Csergo. La câteva luni după ce au devenit soţ şi soţie, în 2014, au divorţat.

Citește și: Victor Slav a dezvăluit cum erau partidele de amor cu Bianca Drăgușanu: “Ca să facem sex, trebuia să…”

Ulterior, Bianca Drăgușanu și Victor Slav şi-au reluat relaţia în secret, după care blonda a făcut totul public. Vedeta i-a dăruit o fiică prezentatorului TV. Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016. Bianca Drăgușanu are un atelier de croitorie, de unde ies adevărate capodopere vestimentare. La sfârșitul lunii iulie 2018, vedeta și-a încheiat colaborarea cu postul de televiziune Kanal D, unde a moderat emisiunea “Te vreau lângă mine”. La acel moment, ea a fost înlocuită cu Andreea Mantea.

Bianca Drăgușanu s-a căsătorit civil cu afaceristul extravagant din Mediaș pe 1 august 2019, iar ceremonia a fost organizată în mare secret – părinții vedetei nu știau nimic despre planurile sale.