Bianca Drăgușanu, imagini șocante. Vedeta s-a afișat cu un cheag de sânge la ochi: „Am fost atacată de un dragon”

Publicat: 12/05/2021 | 07:40

Bianca Drăgușanu și-a șocat urmăritorii din social media, după ce s-a afișat cu un cheag de sânge la ochi. Vedeta a avut chiar și o explicație inedită, în primă fază, pentru ceea ce i s-a întâmplat.

Pe contul său de Instagram, Bianca Drăgușanu le-a arătat fanilor săi cum se pregătește pentru filmarea unui nou proiect, însă nu acest lucru le-a atras atenția internauților, ci modul în care s-a afișat blondina.

În timp ce se filma de aproape, Bianca le-a arătat internauților cheagul de sânge pe care îl avea la ochi, oferindu-le o explicație cel puțin bizară…pe moment.

Bianca Drăgușanu s-a afișat cu un cheag de sânge / Sursă foto: Instagram

„Aici în ochi am fost atacată de un dragon. Glumesc…Am voie la ora asta să glumesc. Ori de la oboseală, ori de la tensiune, așa stă situația” a spus Bianca, zâmbind.

Fanii au crezut că a fost atacată din nou

Acum câteva luni, Bianca Drăgușanu a apărut în public plină de vânătăi din cauza bătăilor încasate din partea lui Alex Bodi, așa că acum, internauții s-au speriat când au văzut-o într-o asemenea stare, crezând, cei mai mulți dintre ei, că scenariul s-a repetat.

În urmă cu doar câteva luni, Bianca Drăgușanu a fost bătută cu bestialitate

“(…). Mi-am asumat, mi-am asumat faptul că am greșit, pentru că am tăcut și am iertat (…). Pozele pe care vi le-am arătat pe Instagram sunt în urma unor violențe pentru care eu am depus și o plângere. Pentru pozele în care am fost snopită în bătaie, am depus și o plângere penală”, a declarat fosta prezentatoare pe IG Story în urmă cu trei luni, când a postat mai multe poze șocante, realizate după agresiunile violente la care a supus-o fostul soț, Alex Bodi.

Sursă foto: Facebook