Bianca Drăgușanu îi mai dă o șansă lui Alex Bodi? Afaceristul a sunat-o pe vedetă: ”Mi-aș dori să ne împăcăm”

Publicat: 20/03/2020 | 20:41

Bianca Drăgușanu îi mai dă o șansă lui Alex Bodi? Afaceristul a sunat-o pe vedetă și i-a mărturisit că și-ar dori să se împace cu ea.

Au divorțat la notar, cu scandal, iar apoi au urmat o serie de declarații acide din partea amândurora. Alex Bodi și Bianca Drăgușanu și-au adresat  cuvinte grele, iar războiul dintre ei era din ce în ce mai aprig. Cel puțin până acum. Se pare că afaceristul vrea să îngroape securea războiului.

Alex Bodi a sunat-o pe fosta lui soție și i-a mărturisit că vrea să se împace cu ea. În opinia lui, denigrările au ajuns prea departe iar acest lucru le afectează amândurora imaginea. (VEZI ȘI: ALEX BODI, ADEVĂRUL DESPRE BUNĂCIUNEA PENTRU CARE AR FI LĂSAT-O PE BIANCA DRĂGUȘANU).

„Într-adevăr, în ultimele zile am luat legătura telefonic cu Bianca și mi-am spus părerea că mi-aș dori să ne împăcăm, pentru că e inutil un război între două persoane care s-au iubit atâta timp și am împărțit atâtea momente frumoase ca să ajungem să le stricăm și să divulgăm anumite chestii.

De aia și îmi pare rău și regret că am ajuns ca să ne expunem în asemenea mod. Iar căzând de comun acord, sau mai bine zis initițiativa mea a fost ca să ducem lucrurile pe un drum mai pașnic, să ținem cont de chestiile frumoase și de întâmplările frumoase dintre noi doi și am zis că ar fi mai bine să încetăm cu certurile și cu războiul ăsta inutil care ne afectează într-un mod negativ pe amândoi și la fel și imaginile noastre în societate. Așa că am discutat cu ea și din punctul meu de vedere și ințiativa mea a fost ca să readucem totul pe calea cea bună și să sperăm că o să se rezolve lucrurile într-un mod frumos și se vor termina cu bine”, a declarat Alex Bodi pentru Spynews.

Alex Bodi a recunoscut că a bătut-o pe Bianca Drăgușanu

Alex Bodi și-a luat inima-n dinți și a recunoscut că a lovit-o pe fosta lui soție. Afaceristul a povestit, cu lux de amănunte, cum s-a petrecut incidentul neplăcut și spune că și-a ieșit din minți chiar din cauza Biancăi.

După ce a fost „expus” în spațiul public de către fosta soție, care ne-a povestit totul despre coșmarul prin care a trecut alături de afacerist – și care ar fi durat un an – Alex Bodi a venit cu propria variantă, care a schimbat firul poveștii. (CITEȘTE ȘI: BIANCA DRĂGUȘANU, DESFIGURATĂ DE ALEX BODI! IMAGINEA CARE ÎNGROZEȘTE PE ORICINE…)

Deși a recunoscut că a lovit-o pe Bianca Drăgușanu, Alex Bodi spune că vedeta exagerează și lucrurile nu au stat atât de rău precum a povestit ea.

„Incidentul violent dintre noi a avut loc în Viena, în data de 2 decembrie, poza pe care ea a postat-o pe Instagram și pe Facebook este postată pe 3 decembrie. Ea, dacă voia să divorțeze, termenul nostru de divorț era pe 3, ea putea să mă denunțe că nu m-am prezentat la divorț. Ea nu a vrut divorțul, de-aia a venit cu mine, de-aia a făcut tot scandalul. 

Iar bătaia asta rea despre care spune ea… dacă era atât de tare bătută, că ea exagerează… de la o palmă, la 30 de picioare, dacă era atât de rău bătută, ea nu putea să treacă granița. 

Bianca, pe 2 decembrie, era în avion și eu personal am lăsat-o la aeroportul din Viena și s-a întors singură la București. Dacă își dorea atât de mult divorțul, dacă își dorea atât de mult să se rupă de mine sau să meargă la poliție, nu a oprit-o nimeni. 

Era singură, putea să ia orice decizie dorea, putea să meargă la poliție, putea să facă orice. Banii pe care i-am virat eu în contul ei, i-am virat pe data de 4 decembrie, după ce s-au potolit, să zic așa, apele. Asta e încă o minciună din partea ei, că ea se contrazice cu ceea ce spune”, a spus Alex Bodi, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA.