Bianca Drăgușanu îi dă clasă lui Giovani Becali, la el în cartier! Asta înseamnă să fie mafioată!

Publicat: 23/04/2021 | 23:22

Bianca Drăgușanu i-a dat clasă lui Giovani Becali, la el în cartier! Fosta prezentatoare de la Kanal D nu a purtat mască de protecție și a întors bolidul pe linia dublă continuă. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imaginile cu faimoasa blondă “în acțiune”. Manevra executată în viteză de Bianca seamănă cu o scenă de film. Iar blonda a avut mare noroc că nu se afla niciun echipaj de Poliție prin preajmă.

Replica e patentată, Giovani a fost acela care a scos-o, cu ani în urmă, pe când o făcea pe haiducul prin ”jungla” românească… ”Asta înseamnă să fii mafiot!”, spunea agentul de jucători care ajunsese un nume cu greutate în sfera mondială. Anii au trecut, Giovani Becali a plătit pentru ceea ce magistrații au considerat că a greșit, evaziune, dar vorba rămâne. Doar că e cu ”schimbare de sex”.

Bianca Drăgușanu ar fi aceea căreia îi cam place să joace periculos. A făcut-o de curând, pe străzile Capitalei. A tras stânga de volan, sigur, după ce s-a asigurat, dar linia continuă e, totuși, linie continuă! Ba încă și dublă! Dar ”asta înseamnă să fii… mafioată!” Iar bolidul dus a fost. (CITEȘTE ȘI: DEZVĂLUIRI TULBURĂTOARE FĂCUTE DE BIANCA DRĂGUȘANU! CUM A CĂRAT-O ALEX BODI ÎN SPATE DUPĂ CE A MALTRATAT-O)

Bianca Drăgușanu întoarce pe linia dublă continuă! Are noroc, niciun polițist nu era în preajmă

Bianca Drăgușanu îi dă clasă lui Giovani Becali, chiar la el în cartier!

Bianca Drăgușanu – diva care a cam ținut mondenul ”în brațe” în ultima jumătate de an, cu bătăile de la Bodi, cu disputele cu Daria Radionova, iubita fostului soț, cu noua relație, Gabi Bădălău – avea să-și facă apariția în Pipera, domeniul unde greii joacă în liga fotbalului… Giovani, Victor, Gigi… Dar a apărut Bianca! Alături de fiica ei, diva a descins în restaurantul unei bune prietene, unde a petrecut aproape o oră. Îmbrăcată, ca de obicei, sexy, mulată, Bianca și-a luat fetița de mână și a tras către bolidul parcat în apropiere. (NU RATA: GIOVANNI BECALI S-A ”POCĂIT” PE MODELUL VĂRULUI GIGI! IMAGINILE CARE DOVEDESC TRANSFORMAREA CELEBRULUI OM DE FOTBAL)

Protectoare fată de micuță, dar… A uitat să-și tragă masca de protecție pe față. O amendă ar fi riscat fosta prezentatoare de la Kanal D pentru asta, dar pentru ceea ce avea să facă apoi, să taie fără nicio durere de cap linia continuă, permisul i-ar fi zburat imediat din buzunar. De altfel, cu mai mulți ani în urmă, Bianca a mai rămas fără carnet de conducere, tot pentru astfel de manevre riscante. Atunci, a depășit o coloană de mașini în dreptul unei treceri la nivel cu calea ferată. Acum însă avea să scape.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.