Bianca Drăgușanu & Gina Pistol și-au ”inspectat” posterioarele! Atenție, fotografii amețitoare!

Publicat: 01/08/2020 | 23:08

Un alt weekend, un alt TOP! Și… dacă săptămâna trecută, ultimul top a fost despre vedetele care au evadat la mare sau la piscinele din Capitală pentru ședințe foto incendiare, acum, CANCAN.RO vă prezintă topul vedetelor care au înnebunit suflarea masculină cu mișcările și atingerile senzuale pe posterior.

E vară, e soare, vedetele sunt… aproape goale. Reprezentantele sexului frumos dau fuga la mare, iar aparițiile lor sunt inedite. ”Zânele” din showbiz aleg costume de baie, care să le pună în evidență formele fără cusur. Fie că sunt formate din două piese sau dintr-una singură, vedetele vor să capteze atenția atunci când își fac apariția pe plajă.

Însă nu costumul de baie reprezintă piesa de rezistență, ci… posteriorul! Fie că au fost înzestrate de la Mama Natură cu un posterior bombat, fie că au trecut pragul medicului estetician, fie că l-au lucrat intens la sală, vedetele noastre au grijă de… ”piesa lor de rezistență”. (CITEȘTE ȘI: TOP 30 VEDETE CARE CITESC LA PLAJĂ. CE POZIȚII SURPRINZĂTOARE OCUPĂ ALINA CEUȘAN, CORINA CARAGEA, ROXANA IONESCU ORI GINA PISTOL)

Iar atunci când slipul nu stă cum trebuie ori se ”murdăresc” cu nisip, reprezentantele sexului frumos încing atmosfera pe plajă cu atingerile senzuale pe posterior.

Bianca Drăgușanu, atingeri senzuale pe plajă

Topul vedetelor care încing atmosfera pe plajă

Din topul de 30 de vedete nu lipsesc: Roxana Vancea, Bianca Drăgușanu, Gina Pistol, Ruby, Lora, Andra Măruță, Andreea Mantea, Daniela Crudu, Simona Trașcă și Loredana Chivu. Sunt doar câteva exemple din showbiz.

Iar în top se regăsesc și Andreea Bălan, Valentina Pelinel, Roxana Nemeș, Monica Orlanda, Oana Zăvoranu și Florentina Raiciu. GALERIA FOTO așteaptă cu nerăbdare să fie vizualizată. Așa că, dragi cititori, aveți ocazia să le observați îndeaproape pe vedetele care are au înnebunit suflarea masculină cu mișcările și atingerile senzuale pe posterior. (VEZI ȘI: TOP 30 VEDETE CARE “S-AU JUCAT” CU SUTIENUL PE PLAJĂ. CE LOCURI OCUPĂ ÎN CLASAMENT MIHAELA RĂDULESCU, LOREDANA GROZA, OANA ZĂVORANU, RUBY SAU ROXANA VANCEA)

Citește și...