Bianca Drăgușanu, gest emoționant pentru Alex Bodi. În timp ce afaceristul se află în spatele gratiilor, blonda are grijă de fiica lui 

Publicat: 08/12/2020 | 19:56

 

În contextul ultimelor întâmplări din viața lui Alex Bodi, Bianca Drăgușanu dă dovadă de empatie. Blonda are grijă de fiica afaceristului și o tratează ca pe copilul ei. Sofia și Selena se înțeleg de minune, iar vedeta are grijă să nu le lipsească nimic. 

Pentru că Alex Bodi se află în continuare în spatele gratiilor, Selena a rămas în grija Biancăi Drăgușanu. Blonda nu doar că se preocupă ca micuța să nu simtă lipsa tatălui ei, ci o și tratează ca pe copilul ei. O consideră sora Sofiei și asta se vede din felul în care se comportă cu ea. În urmă cu ceva timp, Bianca a postat câteva filmulețe pe Instagram, în care spunea că merge la grădiniță pentru a le lua pe fetițe.

„Sunt în mașină din nou și mă duc să iau copiii de la grădiniță. Astăzi iau 2 copii de la grădiniță. Nu o iau doar pe Sofia, o iau și pe Selena, sora ei”, a spus Bianca Drăgușanu pe rețelele de socializare.

Și cum ziua încă nu s-a terminat, Bianca le-a îmbarcat pe fetițe în bolidul ei de lux și le-a dus la pizza. Fetele au fost foarte încântat la auzul acestei vești, dar până să ajungă la restaurant au făcut o mică oprire … la bulgărit. Selena și Sofia s-au jucat cu zăpadă sub atenta supraveghere a Biancăi.

Bianca Drăgușanu, prietenă la cataramă cu fosta soție a lui Alex Bodi

Iulia Sălăgean și Bianca Drăgușanu se înțeleg foarte bine în ciuda faptului că au fost căsătorite cu același bărbat. Nu de puține ori cele două s-au afișat pe Instagram sau au petrecut timp una în compania celeilalte. Și, pentru că din timpul căsniciei cu Bodi  micuța Selena s-a înțeles bine cu Sofia, nu e de mirare că Bianca îi mai ține locul Iuliei. Fosta soție a lui Alex Bodi locuiește în Capitală, dar are afaceri în străinătate și nu preferă să-și lase fiica pe mâinile Biancăi Drăgușanu, din când în când.