Bianca Drăgușanu, gest de autoironie: “În urmă cu 10 ani”. Imaginile sunt de când era concurentă la Next Top Model by Cătălin Botezatu | VIDEO

Publicat: 16/06/2021 | 22:17

Bianca Drăgușanu și-a amuzat apropiații și fanii în această seară, după ce a făcut un gest de autoironie pe social media. Amuzată de una dintre aparițiile sale în cadrul emisiunii “Next Top Model by Cătălin Botezatu”, ea a distribuit filmarea pe care a găsit-o pe TikTok.

Bianca Drăgușanu, gest de autoironie

În seara aceasta, celebra blondă a găsit întâmplător postarea făcută de o  tânără pe care o cheamă Claudia, potrivit informațiilor oferite pe contul ei de TikTok. După ce a urmărit imaginile, Bianca Drăgușanu a decis să le încarce pe Instagram Stories, însă, înainte, a scris următorul mesaj: “10 years ago (n.r.: În urmă cu 10 ani)”.

Creatoarea de modă a fost concurentă la “Next Top Model by Cătălin Botezatu” în 2001… practic, la un an de la prima apariție pe care a avut-o la TV. S-a întâmplat la show-ul “Din dragoste”, moderat de Mircea Radu la Antena 1.

@claudiaaaaa3♬ suono originale – DANNY

Nu rata: Bianca Drăgușanu, suspectată că s-ar fi căsătorit în secret cu Gabi Bădălău? “Port zâmbetul pe care tu mi l-ai dat și rochia visurilor mele” | FOTO

În vârstă de 39 de ani, Bianca Drăgușanu a fost asistentă la “Un Show Păcătos”, iar în toamna lui 2017, a ajuns la cârma emisiunii “Te vreau lângă mine!”, după ce Gabriela Cristea a intrat în concediu prenatal. Celebra blondă s-a numărat printre concurenții celui de-al doilea sezon de la “Asia Express”; în aventura vieții sale, sora ei a fost cea care a însoțit-o.

Afacerista trăiește în prezent o frumoasă poveste de dragoste alături de Gabi Bădălău, însă, relația lor a fost presărată de câteva despărțiri și, desigur, împăcări. În cadrul unui interviu oferit la începutul anului, diva a mărturisit că se va căsători pentru a treia oară și că este o femeie cu adevărat împlinită.

Vezi și: Iulia Albu, caracterizare cu două tăișuri pentru Bianca Drăgușanu după ce a văzut-o în costume de baie sexy: “E imaginea pe care și-a creat-o”

Sursa foto: ciao.ro, captură TikTok & Facebook / @Bianca Dragusanu