Bianca Drăgușanu, gafă vestimentară în direct, la TV! Și-a tăiat salopeta și și-a făcut un decolteu generos

Publicat: 30/01/2020 | 17:04

Vedetele de pe întreg mapamondul depun eforturi uriașe ca să arate  impecabil în public, din punct de vedere al vestimentației! Iar Bianca Drăgușanu nu face excepție de la această regulă nescrisă a celebrităților. Cu toate acestea, recent, fosta prezentatoare de la Kanal D a fost protagonista unei gafe vestimentare în direct, la TV! Ea și-a tăiat salopeta și și-a făcut un decolteu generos.

Citește și: Bianca Drăgușanu, pe masa de operație! Își scoate silicoanele după 17 ani. MOTIVUL

Bianca Drăgușanu și-a tăiat salopeta înainte să intre într-un platou de televiziune

Bianca Drăgușanu a fost invitată recent în platoul de la “Star Matinal”, unde a avut o prezentare de rochii de mireasă în direct, la TV. Înainte să vină momentul ei, diva și-a schimbat ținuta și a optat pentru o salopetă verde de firmă, pe care și-a tăiat-o cu câteva minute înainte să intre în emisiune. După ce s-a încheiat matinalul, vedeta a povestit în mai multe înregistrări urcate pe Instagram Stories cum și-a tăiat cu ajutorul unei forfecuțe pentru unghii salopeta, pe care și-a luat-o cu un număr mai mic. Ea a explicat că a decis să facă acest lucru, pentru că numărul 40 i-ar fi fost perfect pentru bustul generos, însă, i-ar fi fost largă în talie. Într-una dintre filmări, a subliniat că își va retușa ținuta imediat ce va ajunge la atelier.

Citește și: Fabulos! Numărul impresionant de rochii pe care le va purta Bianca Drăgușanu în ziua nunții cu Alex Bodi. “O să fac un fel de prezentare de modă!”

“M-am detașat de lucrurile negative din viața mea și de oamenii care mi-au făcut rău în viața mea, voluntar sau involuntar. Am început să mă implic mult mai mult în ceea ce mă ajută să am un trai mai frumos. Am început anul acesta în forță. Atunci când am vorbit depsre viața mea personală am greșit că am dat prea multe amănunte, am dat prea puțină importanță vieții profesionale. Sunt un om care și-a asumat mereu ceea ce a făcut și a zis”, a declarat Bianca Drăgușanu în cadrul emisiunii “Star Matinal”.

Citește și: Ce nu i-ar ierta niciodată Alex Bodi iubitei sale, Bianca Drăgușanu. “Nu aș accepta…”

Bianca Drăgușanu a strâns o mică avere din afacerea cu atelierul pe care îl deține

Bianca Drăgușanu se consideră foarte norocoasă cu atelierul pe care îl deține, iar rochiile ei fac fericite foarte, foarte multe femei. La un moment dat, ea a vorbit despre doamnele și domnișoarele întreținute și a fost extrem de tranșantă la adresa lor. Diva a punctat că se bucură că este capabilă să își câștige singură banii de care are nevoie ca să se întrețină. Vă reamintim că la sfârșitul anului trecut, vedeta a obținut Premiul pentru originalitate în design vestimentar și vânzări spectaculoase – Bianca Drăgușanu Fashion.

“Sunt binecuvântată pentru că nu merg la muncă, merg într-un loc în care creez. Aș înnebuni să fiu o femeie întreținută care să stea toată ziua pe Facebook. Trăiesc mai mult decât decent din acest busineess”, a mai afirmat fosta prezentatoare TV de la Kanal D în cadrul aceluiași interviu.

Citește și: Câți bani câștigă Bianca Drăgușanu din Instagram! Cu ce reușește zilnic să își scoată soțul din minți

Bianca Drăgușanu a fost căsătorită cu Victor Slav, dar au divorțat în 2014

Bianca Drăguşanu s-a născut pe 6 martie 1982 în Hunedoara. Ea şi Victor Slav s-au cununat civil pe 6 septembrie 2013, la Starea Civilă a Sectorului 3 din Bucureşti. Nunta au făcut-o pe 29 septembrie 2013, iar naşi au fost Nicoleta Luciu şi soţul ei, Zsolt Csergo. La câteva luni după ce au devenit soţ şi soţie, în 2014, au divorţat.

Citește și: Victor Slav a dezvăluit cum erau partidele de amor cu Bianca Drăgușanu: “Ca să facem sex, trebuia să…”

Ulterior, Bianca Drăgușanu și Victor Slav şi-au reluat relaţia în secret, după care blonda a făcut totul public. Vedeta i-a dăruit o fiică prezentatorului TV. Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016. Bianca Drăgușanu are un atelier de croitorie, de unde ies adevărate capodopere vestimentare. La sfârșitul lunii iulie 2018, vedeta și-a încheiat colaborarea cu postul de televiziune Kanal D, unde a moderat emisiunea “Te vreau lângă mine”. La acel moment, ea a fost înlocuită cu Andreea Mantea.

Bianca Drăgușanu s-a căsătorit civil cu afaceristul extravagant din Mediaș pe 1 august 2019, iar ceremonia a fost organizată în mare secret – părinții vedetei nu știau nimic despre planurile sale.