Bianca Drăgușanu, fotografiată complet goală în cearșafuri. Imaginea HOT a încins imaginația domnilor

Publicat: 17/12/2020 | 18:03

Bianca Drăgușanu a publicat astăzi o imagine în care apare complet goală în cearșafuri. Fotografia realizată ca-n revistele pentru adulți a încins imaginația domnilor, iar unii dintre fanii fostei prezentatoare sunt curioși cine a fost cel care a imortalizat momentul… având în vedere că, oficial, ea este o femeie singură. Prin intermediul pozei HOT, creatoarea de modă a dezvăluit un mic secret pe care l-a ținut ascuns până acum. 

Bianca Drăgușanu, ispititoare într-o nouă imagine în apare goală în așternuturi

La 38 de ani, Bianca Drăgușanu este considerată una dintre cele mai frumoase femei din România și ea surprinde la fiecare apariție… fie ea una publică sau privată! Așa cum s-a întâmplat astăzi… Diva a decis să împărășească cu apropiații și prietenii virtuali o poză din intimitatea sa. După cum puteți vedea în imaginea de mai jos, fosta prezentatoare de la Kanal D apare în costumul Evei în pat, iar zonele intime și le-a acoperit cu pilota albă.

Prin intermediul mesajului pe care l-a așternut la descrierea fotografiei, fosta soție a lui Alex Bodi a dezvăluit că urmează să vorbească despre un proiect nou la care a lucrat în mare secret. “I eat glitter for breakfast then i sparkle all day #goodmorning #blessed #glamour #lovemylife #bussinesswoman #newproject #comingsoon #goodvibes #luxurylifestyle” se traduce astfel: “Mănânc sclipici la micul dejun, apoi strălucesc toată ziua #bunădimineața #binecuvântată #glamour #iubescviațamea #femeiedeafaceri #nouproiect #vineîncurând #vibeuripozitive #stildeviațăluxos”.

Nu rata: Bianca Drăgușanu, noi mărturisiri la adresa lui Alex Bodi: “Să-mi dea banii înapoi. Eu muncesc pentru 200 de milioane de mă doare capul”

Bianca Drăgușanu a trecut prin două divorțuri, iar mama i-a fost alături mereu

Bianca Drăguşanu s-a născut pe 6 martie 1982 în Hunedoara. Ea şi Victor Slav s-au cununat civil pe 6 septembrie 2013, la Starea Civilă a Sectorului 3 din Bucureşti. Nunta au făcut-o pe 29 septembrie 2013, iar naşi au fost Nicoleta Luciu şi soţul ei, Zsolt Csergo. La câteva luni după ce au devenit soţ şi soţie, în 2014, au divorţat.

Ulterior, Bianca Drăgușanu și Victor Slav şi-au reluat relaţia în secret, după care blonda a făcut totul public. Vedeta i-a dăruit o fiică prezentatorului TV. Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016. Bianca Drăgușanu are un atelier de croitorie, de unde ies adevărate capodopere vestimentare. La sfârșitul lunii iulie 2018, vedeta și-a încheiat colaborarea cu postul de televiziune Kanal D, unde a moderat emisiunea “Te vreau lângă mine”. La acel moment, ea a fost înlocuită cu Andreea Mantea.

Fosta prezentatoare de la Kanal D s-a căsătorit civil cu Alex Bodi pe 1 august 2019, iar ceremonia a fost organizată în mare secret – părinții vedetei nu știau nimic despre planurile sale. Bianca Drăgușanu a divorțat de afaceristul extravagant din Mediaș la notar pe 10 martie 2020. Ulterior, ei s-au împăcat, deși milionarul s-a afișat o vreme cu Daria Radionova. Luna trecută, cei doi foști soți au fost protagoniștii unui episod traumatizant suprins de paparazii CANCAN.ROimaginile au scandalizat pe toată lumea, iar ei au fost puși la zid. Deși au încercat să își mai acorde o șansă, la începutul acestei luni, Bianca Drăgușanu a anunțat indirect despărțirea definitivă de partenerul bătăuș.