Bianca Drăgușanu, filmată topless într-o piscină din Maldive. Scenele HOT ar fi fost imortalizate chiar de Gabi Bădălău: “Dragostea mea” | VIDEO

Publicat: 09/01/2021 | 23:40

Bianca Drăgușanu s-a lăsat filmată topless într-o piscină din Maldive și după ce a văzut imaginile, ea le-a publicat pe social media. Scenele HOT ar fi fost imortalizate chiar de Gabi Bădălău, alături de care și-a petrecut timp prețios și în vacanța din Dubai. Aflat în divorț cu artista Claudia Pătrășcanu, el a declarat recent că extravaganta blondă este o femeie dorită de mulți bărbați și a lăsat să se înțeleagă că nu ar spune: “Nu!” unei relații cu aceasta.

Bianca Drăgușanu, filmată topless într-o piscină din Maldive

Cazată într-un bungalow care are o priveliște ce te face să îți dorești să rămâi acolo pentru totdeauna, Bianca Drăgușanu a luat o decizie îndrăzneață în această seară! A făcut un video în timp ce înoată topless în picină aproape de miezul nopții… scenele incitate ar fi fost filmate chiar de Gabi Bădălău, conform spynews.ro. După cum se observă pe înregistrarea de mai jos, dar și în galeria foto a articolului, el s-a descurcat de minune în rolul unui cameraman.

Scenele HOT au fost publicate de fosta prezentatoare și pe contul ei de TikTok, iar melodia aleasă de ea a fost “Me Provocas”, lansată de artiștii Dynoro & Fumaratto. La descriere, ea a notat următorul mesaj: “#meprovocas #miamor #maldives (n.r.: #MăProvoci #DragosteaMea #Maldive)”, dar și un emoticon care reprezintă o inimă roșie. Unii dintre internauți cred că aceasta ar fi o declarație de iubire indirectă pentru Gabi Bădălău.

“Sunt un bărbat liber și asumat. Bianca este o femeie pe care orice bărbat și-ar dori-o ca iubită sau parteneră, dar, deocamdată, nu e nimic între noi. Nu știm ce ne rezervă viața”, a declarat controversatul bărbat pentru spynews.ro.

@biancadragusanu8##meprovocas ##miamor ##❤️ ##maldives♬ Me Provocas – Dynoro & Fumaratto

Nu rata: Bianca Drăgușanu, momente de răsfăț într-un jacuzzi alături de un bărbat? Cine este musculosul care apare pe filmarea în care este etichetată diva | VIDEO

“Am ieșit, este adevărat. Gabi s-a comportat ca un gentleman. Deocamdată, nu am ce să spun mai mult. Pentru că nu e nimic mai mult. Dar cu siguranță dacă va fi ceva mai mult, veți afla de la mine. Sunt o femeie singură, matură și mai ales, asumată”, a declarat Bianca Drăgușanu după ce a fost surprinsă în compania lui Gabi Bădălău în Dubai.